Anastasiadis’in İmzası Alay Konusu Oldu

ads ads ads ads
27/03/2017

ads
Anastasiadis’in İmzası Alay Konusu Oldu

 

İTALYA’nın başkenti Roma’da AB’nin kuruluşu anlamına gelen Roma Antlaşması’nın 60’ıncı yıl dönemi törenlerinde Kıbrıs Rum yönetimi lideri Nikos Anastasiadis’in attığı ‘büyük ölçekli’ imza, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in dalga geçmesine neden oldu.

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande ve diğerlerini yanına çağırarak ‘dev imzayı’ gösteren Merkel, imzaya uzun süre güldü.İtalya’nın başkenti Roma’da Cumartesi günü yapılan törende AB’nin kuruluş anlaşması liderler tarafından yeniden imzalandı. Liderler tek kürsüye çıkarak, imzalarını attı. 3’üncü sırada kürsüye çıkan Rum lider Anastasiadis oldukça büyük bir yazıyla defteri imzaladı.

Merkeli gülmekten öldüren imza

MERKEL KENDİNİ TUTAMADI

Törenin ardından kürsüye gelen Almanya Başbakanı Angela Merkel, geniş bir yer kaplayan ve bir üst sıradaki Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande’ın imzasını da örten Anastasiadis’in imzasına gülmeye başladı. İmza ve büyüklüğünü komik bulan Almanya Başbakanı, yanına Fransa Cumhurbaşkanı ve diğer liderleri çağırarak Anastasiadis’in imzasını gösterdi. Liderler, imzayı tebessümle karşıladı.

27/03/2017 10:34
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Anastasiadis, imza, merkel
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.