Anayolda U dönüşü kazayla sonuçlandı

ads ads ads ads
27/02/2015

ads
Anayolda U dönüşü kazayla sonuçlandı

Gazimağusa’da anayol içerisinde bir araç “U” dönüşü yaptığı sırada kazaya neden oldu. Kazada Yeşim Dağaşan ve Zeynep Elal hafif şekilde yaralandı

Gazimağusa’nın en işlek caddelerin birinde anayol içerisinde yapılan “U” dönüşü iki aracın çarpışmasına neden oldu. Kazada KE 363 plakalı araç sürücüsü 38 yaşındaki Yeşim Dağaşan ile GE 403 plakalı araç sürücüsü 27 yaşındaki Zeynep Elal hafif şekilde yaralanarak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza, görenleri korkuttu

Kaza dün saat 07.30 sıralarında İsmet İnönü Bulvarı üzerinde meydana geldi. Polisten elde edilen bilgiye göre kaza, Yeşim Dağaşan’ın KE 363 plakalı aracı ile Mağusa Gençlik Akademisi önlerinde anayol içerisinde “U” dönüşü yapmaya çalıştığı sırada, o esnada Sakarya Çemberi yönünden DAÜ çemberine doğru süratli şekilde seyir halinde bulunan Zeynep Elal yönetimindeki GE 403 plakalı araç ile çarpışması sonucu meydana geldi. Kazada KE 363 plakalı aracın sol yan kısmı zarar görürken, GE 403 plakalı aracın ise ön kısmı hasara uğradı. Kazada araçların hava yastıklarının patlaması, kazayı görenleri korkuttu.

Sağlık durumları iyi

Kazada can kaybı yaşanmaması şans olarak nitelendirildi. Her iki aracın sürücüleri hafif şekilde yaralanarak 112 Acil Servis ekipleri ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Yeşim Dağaşan ve Zeynep Elal’ın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 

27/02/2015 10:13
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: anayol, kaza
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.