Ankara'da korkunç olay! Eşinin yanında tecavüz ettiler

ads ads ads ads
23/06/2017

ads
Ankara'da korkunç olay! Eşinin yanında tecavüz ettiler

Ankara'da yurda kaçak yollarla giren İranlı karı kocayı  yardım vaadiyle kandırıp gasbettikten sonra genç kadına tecavüz eden Afganistan uyruklu iki zanlı tutuklandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, yaklaşık 10 ay önce ülkeye kaçak  yollarla giren İran uyruklu A.K (26) Kütahya'da terzilik ve inşaat işleriyle  uğraşmaya başladı. İran'da yaşayan eşi E.H'den (20) de Türkiye'ye gelmesini  isteyen A.K, eşinin kaçak yollarla Van üzerinden otobüsle Ankara'ya gelmesini  sağladı.

Kütahya'dan Ankara'ya gelerek AŞTİ'de eşini karşılayan A.K, eşiyle  tekrar Kütahya'ya dönmek istediyse de T.C. Kimlik numaraları olmadığı için hiçbir  firmadan otobüs bileti alamadı. Ankara'da kalacak bir yer arayan karı koca,  AŞTİ'de A.K'nin İran'dan tanıdığı Afganistan uyruklu iki kişiyle karşılaştı. A.K  ve eşine Ankara'da uygun bir otel bularak yardımcı olabileceğini belirten  zanlılar, karı kocayı alarak Keçiören Aktepe'de bir gecekonduya götürdü.

Gecekonduda kalmak istemeyen karı kocayı yanlarındaki üç kişiyle  darbeden Majid E. ve Kheirallah B, A.K'yi biber gazı kullanarak etkisiz hale  getirdikten sonra, tabanca ve bıçak zoruyla sandalyeye bağladı.

Evde bir başka odaya götürülen ve boynuna bıçak dayanarak elleri  bağlanan E.H, beş zanlının defalarca tecavüzüne uğradı. Zanlılar, karı kocaya ait  800 dolar, bin 400 lira ve 3 cep telefonunu da gasbetti. Bir süre sonra E.H'nin  ellerini çözen zanlılar, olay yerinden ayrıldı. E.H. ve bıçakla burnundan  yaralanan kocası A.K, evden çıkarak en yakındaki polis karakoluna sığındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube  Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, yürütülen teknik ve fiziki takip  çalışmaları sonrası 11 Haziran'da Majid E.'yi Ankara'da, Kheirallah B.'yi ise  olaydan sonra kaçtığı Erzincan'da yakaladı.

Emniyetteki sorguları tamamlanan iki zanlı, sevk edildikleri mahkemece  tutuklandı.

Kimlikleri tespit edilemeyen diğer üç zanlının ise yakalanması için  çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

23/06/2017 15:22
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Ankara, Tecavüz,
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.