'Annem O Benim' kampanyası kazandırdı

Kuzey Kıbrıs Turkcell, Anneler Günü’ne yönelik özel kampanya ile 3 şanslı isme T70 akıllı telefon kazandırdı

ads ads ads ads
21/05/2017

ads
'Annem O Benim'  kampanyası kazandırdı

annemobenim.com web sitesi veya Facebook sayfasındaki uygulama üzerinden annesiyle fotoğrafını ve mesajını paylaşan Türkan Nerkiz, Ülkü Sinanoğlu ve Hatice Aydöner birer adet Turkcell T70 akıllı telefon kazandı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, Anneler Günü’ne yönelik özel kampanya ile 3 şanslı isme T70 akıllı telefon kazandırdı. Şanslı isimler T70 akıllı telefonların sahibi oldu.
Türkan Nerkiz, Ülkü Sinanoğlu ve Hatice Aydöner kampanyanın şanslı isimleri olarak noter huzurunda yapılan çekilişle belirlendi.
“Böylesi kampanyalarla müşteri mutluluğuna gösterilen özen çok önemli” diyen şanslı isimler, Kuzey Kıbrıs Turkcell’e teşekkür etti.
8 Mayıs tarihinde başlayan kampanya 14 Mayıs’a kadar devam etti. Kampanya boyunca, yüzlerce mesajla anneler için sevgi sözcükleri paylaşıldı.
“Herkes usanabilir, benim annem bana doymaz”, “Anneciğim bir gün değil ömür boyu değerlisin”, “Dünyaya bin kez de gelsem, hep senin çocuğun olmak isterdim”, “Anneler yaşama sevincidir” gibi mesajlar öne çıktı.



Noter huzurunda çekiliş

Kazanan şanslılar noter huzurunda yapılan çekilişin ardından belirlendi. Sonuçlar, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in Facebook sayfasından duyuruldu.
annemobenim.com web sitesi veya Facebook sayfasındaki uygulama üzerinden yarışmaya yüzlerce kişi katıldı.
Paylaşılan mesaj ve fotoğraflar ayrıca Anneler Günü’nde Lefkoşa’daki Başbakanlık Kavşağı ya da Sabri Orient Işıkları olarak bilinen “Güzel Kıbrıs Sokağı” ve Facebook sayfasında da canlı olarak yayınlanmıştı.

21/05/2017 15:40
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: turkcell, anne
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.