Apple, 3. seri Apple Watch’ın tanıtımını yaptı!

Apple bugün gerçekleştirdiği etkinlikle 3. seri Apple Watch'ı tanıttı. Apple Watch'ın özellikleri ve satış fiyatı belli oldu.

ads ads ads ads
13/09/2017

ads
Apple, 3. seri Apple Watch’ın tanıtımını yaptı!

Apple bugün düzenlediği lansmanda 3. seri Apple Watch’ın tanıtımını gerçekleştirdi.  Tanıtımda ilk olarak Apple Watch gösterildi. Apple Watch, tasarım olarak daha yuvarlak hale getirildi. Aynı zamanda antrenman özelliğinin geliştirildiği söylendi. Antrenman sonrası kalp atışınızda nasıl bir değişim olduğunu öğrenebiliyorsunuz.

apple-watch-3


Apple Watch içerisinde şebeke sistemi yer alacak! 
Apple Watch’ın içerisinde şebeke sistemi de yer alacak. Apple Watch sayesinde telefonunuzu bırakarak istediğiniz her yere gidebiliyorsunuz. Apple Watch ile beraber ayrı bir numaraya da ihtiyacınız olmayacak. Cihazınızı navigasyon olarak kullanabiliyorsunuz. Ayrıca Apple Watch ile 40 milyondan fazla şarkıyı saatiniz üzerinden dinleyebiliyorsunuz. Canlı radyo yayını dinleyebilecek ve Siri ile bağlantı kurabileceksiniz.

watch-3

Çift çekirdekli işlemciye sahip olan Apple Watch’ta yüzde 85 daha hızlı wi-fi ile bağlantı sağlayabiliyorsunuz. 3. seri Apple Watch, 2. seri Apple Watch ile aynı boyutlara sahip. Apple Watch sayesinde canlı şekilde video gönderebileceksiniz. Apple Watch’ın bir çok çeşit kayış seçeneği bulunuyor. 1. seri 249 dolar, 3.seri Apple Watch’ın fiyatı 399 dolar olarak belirlendi. 15 Eylül’de sipariş edilmeye başlanacak olan Apple Watch  22 Eylül’de satışa çıkacak.

13/09/2017 17:19
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Apple, 3. seri Apple Watch
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.