Apple Watch Rekor Sınırlarını Zorluyor

ads ads ads ads
29/06/2015

ads
Apple Watch Rekor Sınırlarını Zorluyor

Analistler 2015 Yılında Apple Watch satışlarının 9 milyona ulaşacağını tahmin ediyor. Apple Watch ilk etapta 24 Nisan'dan sonra, ABD, İngiltere,Avustralya, Kanada,Çin, Japonya, Almanya'da satışa çıktı. Dünya genelinde yaygın olarak satışa sunulmayan Apple'ın akıllı Watch, 26 Haziran 2015'ten tarihinden itibaren İtalya,Meksika, Singapur, Güney Kore, İspanya, İsviçre, ve Tayvan’da satışa çıktı.

Apple Watch piyasaya ilk sürüldüğü zaman, düşük verim oranıyla ilgili bir takım haberler ortaya çıkmıştı. Ancak tedarikçi Quanta Computer verim oranı problemini düzeltti. Tedarik zinrici kaynaklarına göre Quanta Computer yükselen üretım performansıyla birlikte 2015'in 2. yarısı içinde daha fazla Apple Watch'un sevk edilmesini bekliyor.

Son piyasa söylentilerine göre, diğer üreticilerin hacimleri ise Apple Watch için yeterli değil. Kısaca bu işte kârlı olan Quanta gibi gözükmekte. Tahminler genel olarak 2015 içinde 40 milyon adet Apple Watch'un sevk edileceği yönündeydi.

Analistler ve bazı gözlemcilere göreyse adedin sadece 9 milyona ulaşması bekleniyor. Araştırma şirketi Slice Intelligence'ın raporuna göre haziran ayı itibarı ile tahminen 2.79 milyon adet Apple Watch satıldı.  

29/06/2015 07:53
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Apple Watch
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.