Apple'dan iPhone 6C sürprizi

ads ads ads ads
26/08/2015

ads
Apple'dan iPhone 6C sürprizi

Apple'ın Çin'deki üretici firmalarına dayandırılan iddialara göre, teknoloji devi Kasım ayında 'iPhone 6C' isimli 4 inçlik modelini piyasaya sürecek. Aynı iddiaya göre, söz konusu model iPhone 6S ve iPhone 6S Plus'a oranla daha düşük bir fiyatla raflardaki yerini alacak.

Apple'ın 2013 yılında iPhone 5S ile eş zamanlı "ucuz iPhone" mottosu ile piyasaya sürdüğü iPhone5C modeli beklenen ilgiyi görmemiş ve bunun üzerine ABD merkezli teknoloji devi bu modeli iPhone 6 serisine getirmemişti. Ancak kulislerde dolaşan yeni iddialara göre, Apple, kısa bir süre içinde 'iPhone 6C' isimli bir modeli duyurabilir.

Apple'ın Çin'deki üretici firmalarına dayandırılan haberlere göre, bu model için iPhone4 ile son bulan 4 inç ekrana geri dönecek olan Apple, iPhone 6C, 16 GB seçeneğine de sahip olacak. Aynı iddiaya göre, Apple'ın 16 GB seçeneğini iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modellerine getirmeyecek.



"iPHONE 6C KASIM'DA RAFLARDAKİ YERİNİ ALACAK"

Telefon kilidini ve App Store'dan yapılan alışverişlerde şifre yerine geçen Touch ID özelliğine de sahip olacağı belirtilen modelin fiyatı hakkında bir bilgi ise bulunmuyor. Bu modelin Kasım ayında raflardaki yerini alacağı öne sürülüyor.

YENİ iPHONE'LAR NE ZAMAN TANITILACAK?

IPhone 6S'in bir önceki modelde olduğu gibi 4.7 inç ekrana, iPhone 6S Plus'ın ise 4.4 inç ekrana sahip olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Force Touch özelliği ile raflardaki yerini alması beklenen iPhone 6S ve iPhone 6S Plus'ın 9 Eylül'de tanıtılması bekleniyor. Farklı dokunuşları algılayabilen ve bu sayede kullanıcının komutlarını yerine getiren Force Touch'ın iPhone 6S'in haricinde yeni nesil iPad modellerinde de bulunabileceği düşünülüyor.  

26/08/2015 16:21
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Apple, iPhone 6C
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.