Arda Turan'dan bomba sözler!

ads ads ads ads
26/03/2015

ads
Arda Turan'dan bomba sözler!

Atletico Madrid ve A Milli Takım'ın önemli oyuncusu Arda Turan, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.



İşte Arda Turan'ın öne çıkan sözleri:

-Bazen çok kondisyon sarfetmek beni zorluyor ama emek vermeden başarı olmaz. Gol, asist yüzünden eleştirilmek futboldan anlamayan birisinin yapacağı şeydir. Bence inanılmaz istatiktiklere sahibim, 5 kupam var. İstatistik budur. Benim için istatistik sadece kazanılan kupalar. G.Saray'da çok gol attığım, asist yaptığım zamanlar oldu ama kupa kazanamadım bu da beni başarısız kıldı.

"HAKAN VE ÖMER ÜZÜLSÜN İSTEMEDİM"



-Galatasaray'da oynadığım dönemde sosyal medya bu seviyede olsaydı kırgınlıklar olmazdı. Yapılan haberleri yalanlayabilirdik. Kulüp konuşmamızı istemiyordu. Ancak bunların hepsi geride kaldı. Bayer Leverkusen'i elediğimiz maçta Ömer ile Hakan'ın gittiğini görünce 'Allahım hayırlısını ver' dedim. Çocuklar da üzülsün istemedim. Beş dakika önce aynı durumda ben olabilirdim. Hakan ile Ömer genç kardeşlerimiz, onlar da başarılı günler görecek. Hayatta her şeyi dua ederek yapıyorum, gerisini Allah'a bırakıyorum.



-Şampiyonlar Ligi gerçeklikli hedefimiz. Orada da rakip Real Madrid. Kurtulamadık. Madrid derbisi oynayacağız. 180 dakikayı hatta uzatmaları da tek maç olarak görüyoruz.



SOSA VE DİEGO...



-Sosa ve Diego'yu takip ediyorum. İkisi de başarılılar. Çok oyuncu kaybettik ama yerlerine gelen önemli ismler de oldu. 7-8 oyuncuyu kaybedip buralarda savaşmak önemli iş. Çok özel bir hocamız var. Dünyanın en iyilerinden biri. Çok da karakterli bir takım var.



-Yunanistan bizim gibi oynuyordu. Mourinho da böyle oynatıyordu. Göze hoş gelen bir futbol oynamıyoruz ama futbolu çirkinleştirmiyoruz. Forvetlerin bile önceliği defans olan takımız. Bizim elimizde Messi ve Ronaldo yok. Egolarını yenmiş, haddini bilen bir takımız. Takım olarak mücadele etmemiz gerekiyor.



"BEŞİKTAŞ'IN İÇ İŞLERİNE KARIŞMAK HADDİME DEGİL AMA TOLGA..."




-Beşiktaş'ın iç işlerine karışmak haddime değil. Bu sene Avrupa'da onları destekledim. 70'de ıslıklar oldu. Turu geçebilirdik Beşiktaş olarak. Tolga Zengin'in ıslıklanmasını doğru bulmuyorum. Çok zor anlarda çıkıp formasını giymiştir. İnşallah kısa sürede düzelir.



"KAZANABİLİRİZ..."



-Hollanda'da çok iyi oynayıp kazanabiliriz. Avrupa Şampiyonası'na Play-Off'tan gidebiliriz. Başınızda Fatih Terim varsa, en ufak ihtimal bile söz konusuysa bunu başarabilirsiniz. İnşallah da geliriz. İnsanlar da bize dua etsinler. Arda sadece bir oyuncu, Milli Takım bana bağlı değil. Ben tek başıma kupa kazandıramam, hiçbir turnuvaya götüremem. Geçmişe göre Milli Takım'ın kalitesinin daha az olduğunu düşünüyorum. Bunun için de çözüm bulundu ama skora yansıtamadık.



-Cüneyt Çakır muhteşem. Söylenecek bir şey yok. O gülümsemeyle, o rahatlıkla dünyanın en etkili statlarında maç yönetmek takdir edilecek bir şey. Çok büyük işler başarıyor.



-Hayatımız boyunca bir daha bu seviyelere gelemeyeceğiz. Herkes Madrid'e gelsin. Cebimdeki son paramıza kadar dostlarımıza harcarız.



TEKNİK DİREKTÖRLÜK VE FEDERASYON BAŞKANLIĞI HEDEFİ...



Futboldan sonra ilk hedefim teknik direktörlük. Sonra belki Federasyon başkanlığı. Türkiye'ye dönersem psikolağa gidebilirim. Orada da ihtiyaç var ama yine daha sakin bir hayatım var.



-Krampon fırlattığım için tabii ki pişman oldum. Direk hakeme atmak istemedim. Genç kardeşlerimiz bunu gördüğü için üzüldüm. Önemli oyuncuların hayatında önemli hatalar olabilir. Benden önceki oyuncuların da büyük hataları oldu. Kötüyü örnek almamak gerek ama yaşandı.



-Bu arada Ozan Tufan'ın transferiyle ilgili konuşmadım. Benim ağzımdan çıkmayan sözlere insanlar inanmasın. Dedikodu şeklinde haberlere inanılmaz. 

26/03/2015 15:33
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: arda turan, beşiktaş, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.