Aşırı saç dökülmesine iyi gelen besinler

ads ads ads ads
18/01/2017

ads
Aşırı saç dökülmesine iyi gelen besinler



Mevsim geçişlerinde ve özellikle kış aylarında saç dökülmesine karşı doğal süper gıdalar tüketebilirsiniz. Peki hangi besinler saç dökülmesine iyi gelir? İşte güçsüz saçlar için besin önerileri

Vitamin, mineral, protein, yağ bakımından etkili olan gıdalar güçsüz saçlar için en önemli çözüm kaynağı

‘Superfood’ olarak da adlandırılan besinler saç dökülmesine karşı vücudu koruyor. Bu süper gıdaların başında gelen 'kefir' ayrıca sindirim sistemimiz içinde çok sağlıklı özel bir süper gıda statüsünde.

Bir tanesi 'kale' yüksek oranda iyot içeriyor, aynı zamanda doğal bitkisel kükürt içeriyor. Bu saç sağlığı için çok önemli.

'Maka kökü' ise saçların uzamasını teşvik ediyor.

SAÇ GÜÇLENDİRİCİ FORMÜL

Bir bardak kefirin içerisine, bir tatlı kaşığı kale, bir tatlı kaşığı maka, kullanarak saçlarımız için süper bir karış yapmış oluruz. 

18/01/2017 16:37
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: saç dökülmesi, saç, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK SAĞLIK

Sağlıkta 5 yıllık yeni yol haritası

HK SAĞLIK

Sağlık Bakanlığı'nın 2024-2028 yıllarını kapsayan Stratejik Planı yayımlandı. Planda; sağlıklı yaşam hakkının korunmasından, tedavi hizmetlerinin güçlendirilmesine, obezite ve bağımlılıkla mücadeleden, özel gereksinimli bireyler ve yaşlılara yönelik hizmetlere uzanan birçok başlık yer alıyor. 2022 itibarıyla 27 bin 762 olan aile hekimliği birimlerinin sayısının da 36 bin 383'e çıkartılması hedefleniyor.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.