Aşırı sürat ölüm getirdi

ads ads ads ads
07/02/2016

ads
Aşırı sürat ölüm getirdi

Havadis'ten Duygu Alan'ın haberine göre, Yusuf Temli, Osman Tabak Hazarlar ve Recep Tuzluca’nın eğlenmek için dışarı çıktığı gece Temli ailesinin felaketiyle son buldu. Recep Tuzluca’nın kullandığı araç yoldan çıkarak toprak sete çarptı. Arka koltukta oturan Temli, kaza yerinde yaşamını yitirdi

KAZANIN NEDENİ SÜRAT: Recep Tuzluca kullandığı EF940 plakalı araba ile Girne’den Alsancak’a doğru giderken, GAÜ çemberinde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç yol kenarındaki toprak sete çarptı, polis kaza nedenini “sürat” olarak açıkladı

ARAÇTA ÜÇ KİŞİYDİLER: Yusuf Temli’nin olay yerinde yaşamını yitirdiği kazada, araç sürücüsü Recep Tuzluca ile diğer yolcu Osman Tabak Hazarlar da yaralandı. Tuzluca acil servisteki ilk müdahalenin ardından taburcu edilerek polis tarafından gözaltına alındı. Hazarlar ise hastanede müşahede altında

ARDINDA İKİ YETİM BIRAKTI: KKTC’ye 1993 yılında Adana’dan göç eden Yusuf Temli, 2014 yılından beri eşi ve iki çocuğuyla birlikte Doğancı’da ikamet ediyordu. Doğancı’da Nurdal Berber Salonu’nda çalışan ve herkes tarafından sevilip sayılan Yusuf Temli ardında iki küçük yetim bıraktı

YUVACIK’A DEFNEDİLECEK: Yusuf Temli bugün öğle namazının ardından Güzelyurt Fatih Cami’nde kılınacak cenaze namazı sonrası Yuvacık Mezarlığı’na defnedilecek. Araç sürücüsü Recep Tuzluca ise “ölümlü kazaya sebebiyet vermek” suçundan dün mahkemeye çıkarıldı. Tuzluca hakkında 3 gün tutukluluk emri alındı



Doğancı dün sabaha yine acı bir haber ile uyandı. Doğancı’da Mustafa Nurdal’ın işletmeciliğini yaptığı Nurdal Berber Salonu çalışanlarından 43 yaşındaki Yusuf Temli, Girne-Alsancak çevre yolunda dün gece yarısından sonra saat 03.30 sıralarında meydana gelen trafik kazası sonucunda yaşamını yitirdi.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, kaza; 29 yaşındaki Recep Tuzluca’nın yönetimindeki EF940 plakalı salon araç ile Girne’den Alsancak istikametine doğru seyrettiği sırada, Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) çemberine aşırı süratli ve dikkatsizce giriş yapması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybedip banket dışına çıkarak toprak sete çarpması sonucu gerçekleşti.

Kaza sonucu EF940 plakalı aracın arka koltuğunda yolcu olarak bulunan Doğancı’da sakin Yusuf Temli olay yerinde yaşamını yitirirken, araç sürücüsü Recep Tuzluca ve aracın ön koltuğunda yolcu olarak bulunan 22 yaşındaki Osman Tabak Hazarlar yaralandı.

Yaralıların sağlık durumu iyi

Polisten verilen bilgiye göre, kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Recep Tuzluca ve araçta yolcu olarak bulunan Osman Tabak Hazarlar, olay yerine giden “112 Acil Servis” ile Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’ne götürüldü.

Osman Tabak Hazarlar ve Recep Tuzluca, Girne Akçiçek Hastanesi’nde yapılan tedavilerin ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Osman Tabak Hazarlar, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde acil serviste müşahede altına alınırken, Recep Tuzluca taburcu oldu.

Osman Tabak Hazarlar’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Araç sürücüsü tutuklandı

Araç sürücüsü Recep Tuzluca, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde acil serviste yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.

Taburcu işlemlerinin tamamlanması ile gözaltına alınan Recep Tuzluca “Ölümlü kazaya sebebiyet vermek” suçlaması ile dün Girne Kaza Mahkemesi’nde yargıç huzuruna çıkarıldı.

Doğancı Temli için ağladı

Feci kazada yaşamını yitiren Yusuf Temli’nin acı haberi Doğancı’yı yasa boğdu. Memleketi Adana’dan 1993 yılında ailesi ile birlikte KKTC’ye göç eden Yusuf Temli, 2014 yılından beri eşi ve çocukları ile Doğancı’da ikamet ediyordu.

Yakınlarından edinilen bilgiye göre, babasını yıllar önce kaybeden Yusuf Temli’nin annesi ve kardeşleri ise Girne’de ikamet ediyordu.

Temli, daha önce adına iki kez berber salonu açmış ancak maddi sıkıntılar nedeni ile kapatmak zorunda kalmıştı. Uzun süre Lefkoşa’da başkalarının yanında berberlik yapan Yusuf Temli, 2014 yılından beri de Doğancı’da Mustafa Nurdal’ın işletmeciliğini yaptığı Nurdal Berber Salonu çalışıyordu.

Yusuf Temli, Doğancı’da herkes tarafından sevilip sayılan bir kimseydi.

İki çocuğu vardı

Hayatını yaklaşık 10 yıl önce canından çok sevdiği eşi Şefika Temli ile birleştiren Yusuf Temli’nin dünyalar tatlısı iki çocuğu var.

Zamansız vedası ile başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini derin üzüntüye boğan 43 yaşındaki Yusuf temli ardında gözü yaşlı bir eş, iki küçük yetim bıraktı.

Temli bugün Yuvacık’ta defnedilecek

Aile yakınlarından edinilen bilgiye göre, babasını yıllar önce kaybeden Yusuf Temli’nin annesi ve kardeşleri de Girne’de ikamet ediyor.

Yusuf Temli bugün öğle namazının ardından Güzelyurt Fatih Cami’nde kılınacak cenaze namazı sonrası Yuvacık Mezarlığı’na defnedilecek. 

07/02/2016 10:03
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Yusuf Temli, Doğancı, kaza, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.