Aşkınızı General Mobile GM6 ile paylaşın!

.Kuzey Kıbrıs Turkcell’den tüm sevgililere 14 Şubat kampanyası

ads ads ads ads
12/02/2018

ads
Aşkınızı General Mobile GM6 ile paylaşın!

2 adet General Mobile GM6 sadece 1,350 TL’ye satışa sunuluyor. Her cihaz için ayrı ayrı 3 ay geçerli 2’şer GB interneti, 100’er BiP dakikası ile Kuzey Kıbrıs Turkcell İletişim Merkezleri’nde sevgilileri bekliyor. Üstelik kampanya, ilk ay hoş geldin paketi olarak 2’şer GB ek internetleriyle birlikte sunuluyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, “Aşkınızı, General Mobile GM6 ile paylaşın ” diyerek 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel kampanyasını açıkladı.
General Mobile’ın akıllı telefonu GM6, sevgililere özel satış fiyatıyla Turkcell İletişim Merkezleri’ndeki yerini aldı.
2 adet General Mobile GM6 akıllı telefon sadece 1,350 TL, üstelik her cihaz için ayrı ayrı 3 ay geçerli 2’şer GB interneti ile sevgilileri bekliyor.
64 bit güçlü işlemcisi, 13 Mega Piksellik AutoFocus kamerası ve daha pek çok gelişmiş özelliği ile dikkat çeken GM 6, sevgililere özel satış avantajıyla sunuluyor.
Sevgililer Günü öncesinde 2 adet General Mobile GM6 3 ay boyunca 2’şer GB interneti ve 100’er BiP dakikasıyla beraber 1,350 TL’ye hesaplı ve özel bir alternatif oluşturuyor.
General Mobile GM6, gelişmiş özelliklere sahip akıllı telefon arayan ve tercih edenler için ideal seçenek olarak öne çıkıyor.
Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamada, kampanyadan, Sevgililer Günü dışında da sevdiğine hediye almak isteyen herkesin yararlanabileceği belirtildi.

Dijital uygulamalar hediye

31 Mart sonuna kadar devam edecek kampanyada, 64 bit güçlü işlemcisi, 13 Mega Piksellik AutoFocus kamerası ve daha fazla özelliği ile GM6 akıllı telefon sevgililer gününe özel sunuluyor. 2 cihazın peşin olarak 1,350 TL'ye satışa sunulduğu Turkcell İletişim Merkezleri’nde GM6 akıllı telefonlar içerisinde 3 ay boyunca kullanacakları aylık 2’şer GB internet paketi ve 1 ay geçerli 100 BiP dakikası mevcut. Cihazlar içerisinde ayrıca dijital uygulamalar Turkcell TV+, fizy müzik paketi ve lifebox 50GB üyelikleri de her birini kullanmak için 5’er GB internetleri ile birlikte hediye ediliyor.

12/02/2018 20:23
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: sevgililer günü, General Mobile GM6
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.