Ata Demirer'den sürpriz karar!

ads ads ads ads
23/02/2015

ads
Ata Demirer'den sürpriz karar!

Ata Demirer'in yeni filmi Niyazi Gül Dört Nala'nın çekimleri, İzmir'in Seferihisar ilçesinde devam ediyor. Filmde; ‘'Korsan TV'’ programında doğan veteriner '’Niyazi Gül’' karakterine bir kez daha hayat veren Demirer, Günaydın'ın sorularını yanıtladı. Ünlü komedyen, kısa süre önce yollarını ayırdığı eski eşi Özge Borak ile bir film çekeceğini açıkladı. İşte o röportajdan başlıklar...

Bu, ilk kış filmimiz... Filmde, hayatın içine giriyoruz. ‘'Korsan TV'’ programımda ‘'Necip İncesaz'’ ve ‘'Niyazi Gül' karakterleri vardı ‘'Niyazi Gül'’ün filmini yapmak uzun yıllardır istediğim bir şeydi. Yönetmenimiz Hakan Algül'le oturup konuştuk. Bu karakter bana çok uğurlu gelmişti. 'Korsan TV'yi ayakta tutan bir karakterdi. Bir uzun metrajlı filmi hak etmişti bence. Karakter komedisi yapıyormuş gibi görünebiliriz ama bizim derdimiz, daha kolektif bir hikaye anlatmak.

Filmde hayvanlar da oynuyor. Bu durum sizi zorluyor mu?

At, kuş, papağan, iguana, bukalemun, köpek; daha pek çok çeşit hayvan var filmimizde. Aslında biz hayvanlara göre oynuyoruz. Hindi, o gün çalışmak istemiyorsa oynatmıyoruz. (Gülüyor) Kesinlikle hayvanlara hiçbir kaprisimiz, sözümüz geçmiyor. Hayvanlar nasıl istiyorsa, set ona göre kuruluyor. Gerçekten bu sette hayvanlar ne derse, o oluyor. Bunu filmde de hissedeceksiniz. Sette, Orman Bakanlığı'ndan gelen veterinerlerimiz var.

Filmlerinizde kemik bir kadroyla çalışıyorsunuz. Bu, avantaj mı?

Şebnem (Bozoklu), Demet (Akbağ) Levent Abi (Ülgen); hepsi çok iyi insanlar. Sette çok eğleniyoruz. Aynı insanlarla çalışma durumu, seyircinin tepkisine göre değişir. Ama oyuncu için bir avantajdır. 'Niyazi Gül' de, 'Eyyvah Eyvah' gibi bir seri olabilir mi? Bu, seyircinin tepkisine bağlı. Onu bilemiyorum; canım yapmak istedi yaptım. Bir sonraki film bu olmayabilir. Filmimizi hem biz eğlenelim, hem de herkes eğlensin diye yapıyoruz. Biz eğlenirsek, herkes eğlenir. Seyirci sevecek mi göreceğiz.

Diyete devam ediyor musunuz?

Maalesef bu yoğun çalışma temposunda Diyet yapamıyorum. Ama kilom aynı. Tabii ki yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.

Özge Hanım'la (Borak) bir film yapmayı planlıyordunuz. Boşanmanızın ardından iptal mi oldu?

Bundan sonra da birlikte çalışabiliriz tabii ki. Bizim, Bursa'da bir film çekme hayalimiz var. Önümüzdeki kış onu yapacağız inşallah. Bir kış filmi zaten... Romantik olacak. Özge ile bu film üzerine çok kafa patlattık. Özel bir iş yapacağız. Zaten ikimizin ortak fikriydi. 

23/02/2015 13:13
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Diyet, İzmir, Özge Borak, Ata Demirer
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.