Atatürk Havalimanı'nda özel jet düştü

ads ads ads ads
21/09/2017

ads
Atatürk Havalimanı'nda özel jet düştü

TC-KON tescilli özel jet Atatürk Havalimanında iniş sırasında düştü, Atatürk Havalimanı trafiğe kapatıldı. Anadolu Ajansı'nın geçtiği son dakika haberine göre ise, özel jet pistten çıkarak yanmaya başladı. İtfaiye ekiplerince yangına müdahale edildi.

Atatürk Havalimanı’nda özel bir jet inişe geçtiği sırada düştü. Kazada jette bulunan 4 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Havalimanı’nda KKTC’ye gitmek için havalanan özel bir jet, havalandıktan kısa bir süre sonra acil iniş istedi.

Son dakika... Atatürk Havalimanında özel jet düştü

İniş sırasında pistten çıkan jette yangın çıktı. Kazada jette bulunan 4 kişi yaralanırken, jetteki yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Kazanın ardından havalimanı hava trafiğine kapatıldı.

KAZA SONRASI UYARI

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, yaptığı açıklamada, kazanın ardından uçuşların tek pist olarak devam ettiğini belirterek, olası tehirler için yolcuların THY'nin web sitesinden uçuşlarını takip etmeleri uyarısında bulundu.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, havalimanının ulaşıma tamamen açıldığını açıkladı.

Son dakika... Atatürk Havalimanında özel jet düştü
Kaza sonrası İstanbul üzerinde yoğunluk yaşanıyor...

21/09/2017 22:15
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: uçak kazası, Atatürk Havalimanı, istanbul, uçak düştü, Son dakika
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı!

HK TÜRKİYE

Ankara'da 16 yaşındaki Arda A., 3 saat 15 dakika içinde pompalı tüfekle saldırdığı taksi durağında 4 kişiyi yaraladı. Zanlı, aralarında ağabeyinin de olduğu 4 kişiyi de bıçakladı. Gözaltına alınan çocuk, arkadaşlarıyla bindikleri taksinin şoförünün kendisini dövdüğünü, bu yüzden durağa saldırdığını, diğer olayları ise yaraladığı kişilerle aralarında husumet bulunduğu için gerçekleştirdiğini iddia etti.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.