Athena Gökhan maneviyat için elini cebine attı

ads ads ads ads
16/11/2014

ads
Athena Gökhan maneviyat için elini cebine attı

Ünlü isimler yatırımlarını daha fazla kazanç getirmesi için lüks ve pahalı semtlere yaparken, Gökhan, maneviyat için elini cebine attı.

Athena grubununun solisti Gökhan Özoğuz'un, bağlı bulunduğu Cerrahi tarikatına daha yakın olabilmek için Karagümrük'teki tarihi bir binayı satın alıp, baştan aşağı restore ettirdi.

Milliyet'in haberine göre, 7 yaşından beri namaz kıldığını açıklayan, abdest alırken çekilmiş fotoğrafları sosyal medyada olay olan ‘O Ses Türkiye’ yarışmasının sempatik jüri üyesi Gökhan Ozoğuz, maneviyatı için Karagümrüklü oldu.

Bağlı bulunduğu Nurettin Cerrahi Tekkesi’nin hemen arka tarafındaki binayı harabe haldeyken aldığı öğrenilen şarkıcının, üç katlı yapıyı bir yıldır restorasyon yaptırdığı öğrenildi.

BAŞTAN AŞAĞI YENİLEDİ

Özoğuz, daha önce metruk halde bulunan ve içinde tinercilerin yaşadığı, bahçesiyle birlikte yaklaşık 300 metrekarelik kullanım alanı olan tarihi binayı baştan aşağı yeniledi. Binayı aslına uygun olarak, baştan aşağıya yenileyip, lüks bir villa haline getiren şarkıcının, yüksek bahçe duvarları ördürdüğü bahçesine ayrıca çok sayıda ağaçlar diktirip, bir de otopark yaptırdığı öğrenildi.

Şarkıcının, 200 bin TL ödeyerek aldığı binayı yenilemek için yaklaşık 1 milyon TL masraf yaptığı ve Nurettin Cerrahi Tekkesi’nde yapılan zikir ve sohbetlerden sonra buradaki evinde konakladığı iddia edildi. 

16/11/2014 15:55
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Athena Gökhan, Gökhan Özoğuz
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.