Atlasjet, Kıbrıs’ı İngiltere’ye Uçuracak

ads ads ads ads
29/03/2014

ads
Atlasjet, Kıbrıs’ı İngiltere’ye Uçuracak

Atlasjet, Kıbrıs bilet satış acenteleriyle bir araya gelerek 2014 hedeflerini ve gelişim planlarını anlattı. Mayıs ayında Kıbrıs’tan İstanbul duraklamalı “uçaktan inmeden” Londra uçuşlarına başlayacağını müjdeledi

Atlasjet, dün gece Lefkoşa Golden Tulip Hotel’de düzenlediği yemek davetinde bilet satış acenteleri ve iş ortakları ile bir araya gelerek sektördeki başarısını kutladı. Atlasjet üst yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen ve geniş katılımın yaşandığı gecede, Atlasjet’in Türkiye ve Kıbrıs’taki planlamaları ve yeni hedefleri anlatılırken, büyüme hedeflerine dikkat çekildi. Sunumun ardından düzenlenen eğlence ile renklenen gecede, yapılan çekiliş ile şanslı misafirler Atlasjet’ten İstanbul ve Londra’ya uçak bileti kazandı.



Kıbrıs’tan İstanbul, İzmir ve Adana’ya her gün direkt uçuşlar gerçekleştiren Atlasjet, 2 Mayıs’tan itibaren bu hatlara Londra’nın da ekleneceğini müjdeledi. Ercan Havalimanı’ndan uçağa binen Atlasjet yolcuları İstanbul duraklamalı olarak, uçaktan inmeden Londra Luton Havalimanı’na devam edebilecek. Haftada 4 sefer başlayacak Londra uçuşları, haziran ayından itibaren haftanın her günü gerçekleşecek.



Atlasjet’in Kıbrıs pazarına girdiği günden bu yana yolcuların tercihi haline geldiğini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, bu başarıda bütün iş ortaklarının payının bulunduğuna değinerek, çizdikleri başarılı grafiğin uçuş ağlarına katılan yeni hatlarla devam edeceğini söyledi. Ersoy, “Bildiğiniz gibi biz Türkiye’de EkonomiPlus hizmetini sunan tek havayoluyuz. Bizim fiyat politikamız ‘her şey dahil fiyat’, yani yolcular biletini satın alırken, hangi hizmetleri alacaklarını biliyorlar, seyahatlerinde kötü sürprizlerle karşılaşmıyorlar.



Başka hava yolundan ucuz zannedip bilet alan bazı yolcular, hem dar koltuklarda rahatsız bir uçuş yapıyor hem de seyahatleri süresince karşılarına çıkan ek ücretlerle, yolculukları pahalıya çıkıyor. Biz Atlasjet olarak tüm hatlarımızda kaliteden ödün vermeden rekabetçi fiyatlar sunuyoruz. Londra hattında da yolcularımızı, 6 saat süren yolculuklarında 200 koltuklu Airbus 321-200’lerde uçuracak ve EkonomiPlus’ta 77cm koltuk aralıkları, ücretsiz enfes ikramlar, ücretsiz koltuk seçimi, 25 kg bagaj taşıma hakkı gibi hizmetler sunarak eşsiz bir uçuş tecrübesi yaşamalarını sağlayacağız.

Uçuşlarımızda sunduğumuz konforun yanı sıra verdiğimiz bu hizmetlerle yolcular, bir low cost hava yolundan bile daha düşük ücret ödemiş olacak” şeklinde konuştu. Atlasjet, yolcularına EkonomiPlus’ın yanı sıra Business Class alternatifi de sunarak, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirme imkanı veriyor.

Atlasjet’in Ercan-Londra uçuşlarında, biletini erken alan yolcular EkonomiPlus’ta her şey dahil tek yön 108 GBP’den, gidiş-dönüş ise 208 GBP’den başlayan fiyatlarla uçma şansını yakalıyor. Biletler atlasjet.com web sitesi ve yetkili acentelerden satın alınabiliyor. 

29/03/2014 11:30
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Atlasjet,
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.