Aykut Kocaman’dan ayrılık kararı

Teknik direktör Aykut Kocaman, Atiker Konyaspor yönetimine, gelecek sezon takımın başında olmayacağını açıkladı.

ads ads ads ads
03/06/2017

ads
Aykut Kocaman’dan ayrılık kararı

Aykut Kocaman, Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'a gelecek sezon kulüpte kalmayacağı kararını bildirdi. 

Aykut Kocaman; Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ve yöneticilerle iftar yemeği öncesinde bir araya geldi. Kocaman görüşmede Ahmet Şan'dan gelecek sezon kulüpteki görevine devam etmeme konusunda anlayış istedi. Taraflar birbirlerine teşekkür ederek uzlaştı. 

Böylece Aykut Kocaman'ın Atiker Konyaspor serüveninin Galatasaray maçıyla biteceği kesinleşti. Kocaman isminin kısa süre içerisinde Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olarak resmen açıklanması bekleniyor.

KONYASPOR KULÜBÜ'NDEN AÇIKLAMA

Konyaspor Kulübü de konuyla ilgili resmi sitesinden bir açıklama yayınladı.

Açıklamada "Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman akşam saatlerinde futbol komitemizle bir araya geldi. Başkanımız Ahmet Şan’ın da yer aldığı görüşmede sayın hocamız Aykut Kocaman, komitemizden izin ve müsaade istediğini beyan etti. Teknik direktörümüz Aykut Kocaman toplantıda Konya’da güzel günler geçirdiğini; yönetim, teknik heyet, futbolcular, taraftarlarla birlikte büyük başarılara imza atıldığını söyledi. Futbol komitemiz bu görüşmenin ardından yarın yönetim kurulunun toplanmasını ve konunun değerlendirilmesini kararlaştırdı. Yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısının ardından teknik direktörümüzle ilgili alınacak kararın kamuoyu ile paylaşılacağı açıklandı" denildi.

Kayacık Tesisleri'nde gerçekleşen görüşmenin ardından futbol komitesinin teknik heyet ve futbolcuları, Galatasaray maçı için tesislerden uğurladığı kaydedildi. 

Öte yandan Aykut Kocaman, takımla geldiği Konya Havalimanı'nda gazetecilerin, "Konyaspor'dan ayrılıyor musunuz?" şeklindeki sorularına, "Sağlıcakla kalın" diye karşılık verdi.

Atiker Konyasporlu futbolcu Ali Çamdalı ise, "Bu tür sorulara gerek yok. Takımla beraber. Şu anda maça gidiyoruz. Zamanı gelince her şeyi öğreneceksiniz" diye konuştu.

03/06/2017 17:36
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Aykut Kocaman
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.