Aykut Kocaman'dan 'Aziz Yıldırım' açıklaması

ads ads ads ads
25/10/2016

ads
Aykut Kocaman'dan 'Aziz Yıldırım' açıklaması

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe maçı sonrası basın açıklamasında bulundu.

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, penaltı gölünden sonra dengelerin değiştiğini söyledi.

Fenerbahçe'nin mutlak kazanmak için sahaya çıktığını anlatan Kocaman, ''Bu durum maçın ilk 30 dakikalık bölümüne etki edecekti. Oyun stratejimizde bunun üstüne kuruluydu. Fenerbahçe oyunu bizim tarafımıza yıkmaya çalışacaktı. Maç tamamen böyle başladı. Bizim de buna karşı yapmamızın gereken şey onları bu süreçte kalelerine itecek durumu yaratmaktı. Aslında penaltıya kadar bu düşünce etrafında gelişti. Oyundaki ritmi yakalamaya başladığımız, Fenerbahçe'nin özellikle istekli halinin hızını düşürmeye başladığımız anlarda gelen penaltı golünden sonra dengeler bir anda değişti. O andan itibaren biraz şok olmamıza rağmen sonra toparlamaya başladık ama ilk yarı etkili hale getiremedik.'' dedi.

“VERİLEN VE VERİLMEYEN PENALTILAR”

Aykut Kocaman, verilen ve verilmeyen penaltıların oyunun ritmini değiştirdiğini belirterek şöyle devam etti:

''İkinci yarı oyuncu değişilikleriyle beraber kontrolü tamamen ele aldık. Fenerbahçe'yi kendi sahasına doğru ittik. Ancak çok doğru oynarken ceza sahasına girişler ve girişler konusunda çok becerikli olduğumuz söyleyemem. Fenerbahçe gibi bir takımı kendi sahasına hapsederek oynayabilmek kolay değil. Bir tane korner pozisyonu dışında pozisyon vermeden de oynamak kolay değil. Maça damga vuran en önemli şey verilen penaltılarla verilmeyen penaltılar arasındaydı. Maçın ritmini gidişatını son derece değiştirdiğini düşünüyorum.''

"BU İFADE BANA UYGUN DEĞİL"

Bir gazetecinin "Bir de istemeseniz de en ufak bir kötü gidişatta Fenerbahçe ile adınız anılıyor? 'Aziz Yıldırım'ın olduğu yerde ben olmam' diye ifadeniz var mı?" sorusun üzerine, "Böyle bir ifadem yok. Böyle bir ifade kullanılmaz. Kullanılacak bir ifade değil. Bana pek uygun bir ifade değil. Olayları mümkün olduğu kadar akıl çerçevesi içerisinde değerlendirmeye çalışıyorum. Duygularımı işin içne katmadan. Adımın anılması çok anormal de bir şey değil. Doğal bir süreç fazla da bişey söylemeyeyim." diye konuştu. 

25/10/2016 11:18
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Aykut Kocaman, Aziz Yıldırım
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.