Aynı erkekten çocuk sahibi olmak istiyorlar!

ads ads ads ads
28/07/2017

ads
Aynı erkekten çocuk sahibi olmak istiyorlar!

İngiltere'de yaşayan Anne ve Lucy DeCinque isimli ikiz kardeşler, uzun süredir birbirlerine daha çok benzemek için çok sayıda estetik ameliyat geçirdi. 5 yıldır aynı erkekle ilişki yaşayan 'takıntılı' ikizler, şimdi de erkek arkadaşlarından aynı vakitte çocuk sahibi olmak istediklerini açıkladı.

İngiltere'de yaşayan Anne ve Lucy DeCinque isimli ikiz kardeşler, uzun süredir birbirlerine daha çok benzemek için çok sayıda estetik ameliyat geçirdi. 5 yıldır aynı erkekle ilişki yaşayan 'takıntılı' ikizler, şimdi de erkek arkadaşlarından aynı vakitte çocuk sahibi olmak istediklerini açıkladı.

İkiz kardeşler aynı erkekten çocuk sahibi olmak istiyor

33 yaşındaki ikizler bu zamana kadar birlikte oldukları estetik ameliyatlara 250 bin dolar harcadı.

Avustralya’nın Perth kentinde yaşayan 33 yaşındaki ikiz kız kardeşler Anna ve Lucy DeCinque şimdiye dek “tamamen aynı görünebilmek için” çok sayıda estetik operasyona girdiklerini ve “Tüm hayatlarını sanki tek bir insanmış gibi yaşamaya çalıştıklarını” söyledi.

Huffington Post’a konuşan DeCinque kardeşler “Son bir yıldır ikimiz aynı erkekle birlikteyiz. Yani bizim ilişkimizde üç kişi var. Paylaşıyoruz” dedi.  İkizlerin Facebook hesabı bile aynı...

İkiz kardeşler aynı erkekten çocuk sahibi olmak istiyor

28/07/2017 09:59
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ikiz kardeşler, Facebook, çocuk
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.