Survivor'da Pascal'ın sözleri olay çıkarttı

ads ads ads ads
04/05/2015

ads
Survivor'da Pascal'ın sözleri olay çıkarttı

Survivor All Star'da ünlüler için konsey kurulurken, yarışmacılar arasındaki gruplaşma bir kez daha gün yüzüne çıktı. Geceye ise Pascal'ın Hakan’ı ırkçılıkla suçlaması damga vurdu. Pascal'ın bu sözlerine karşılık Acun Ilıcalı Türkiye'de ırkçılık olmadığın ı söyledi. Buna rağmen Pascal ikna olmadı.



Survivor All star'da Ünlüler ile Gönüllüler bir kez daha karşı karşıya geldi. Oyunları kaybeden Ünlüler için konsey kurulurken, yarışmacılar arasındaki gruplaşma bir kez daha gün yüzüne çıktı. Pascal, Hakan ve Serenay'ın kendisine saygılı davranmadığını söylerken, oylamalar tamamanlandı. Yarışmacıların dördü Hakan'ın adadan gitmesini istedi.



Pascal Nouma’dan Hakan’a şok suçlama...

Survivor All Star yarışmasında 3 Mayıs Pazar akşamı yayınlanan ada konseyinde Pascal Nouma ile Hakan arasında ırkçılık tartışması yaşandı. Pascal’ın Hakan’ı ırkçılık yapmakla itham etmesi herkesi şok ederken, Acun Ilıcalı ise araya girdi ve Türkiye’de ırkçılık sorununun olmadığını ve Pascal’ın sözleri yanlış anladığını söyledi.

Survivor All Star’da nefes kesen dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kaybetti. Yapılan ada konseyinde ise Hakan ve Pasca Nouma arasında tartışma yaşandı. Serenay’ın kaybedilen ödül oyunundan sonra ağlamasını şov olarak değerlendiren Pascal ve Berna’ya tepki gösteren Hakan, Serenay’a karşı haksızlık yapıldığını bir kez daha dile getirdi. Daha önce bu konuda Pascal’la tartışan Hakan, ada konseyinde de buna tepki gösterdi. Hakan “Serenay benden 10 yaş ufak ve kardeşim gibi. Ailesinden bir haber alma şansını kaçırdığı için üzülen ve ağlayan üstelik yaşca ufak bir kızı şov yapmakla suçlamak hoş değil. Üstelik takım arkadaşınız” dedi. Pascal ise Hakan’ın bu sözlerine kızarak Hakan’ı şok sözlerle suçladı.

Hakan çıldırdı

Hakan’ın yaşadıkları yerde bulunan bir koyu renkli bir battaniye için ‘nigger – zenci’ sözünü kullandığını iddia eden Pascal herkesi şaşırttı. Pascal’ın söyledikleri karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Hakan böyle bir şeyin asla olmadığını Pascal’ın doğruyu söylemediğini ifade ederek, “Bir battaniyeye neden zenci diyeyim böyle saçma şey mi olur. Yalan söylüyorsun” dedi. Pascal bu konuşmanın şahitleri olduğunu söyleyince Hakan kimlerin olduğunu sordu ancak bu konuşmayı doğrulayan biri çıkmadı. Pascal kendisinin deri rengine Hakan’ın saygı göstermediği söylemesi üzerine araya Acun girdi. Türkiye’de ırkçılık gibi konunun olmadığını söyleyen Acun, yaşananların bir yanlış anlama olduğunu söyledi.



Serenay ise Survivor'da ilk kez bu kadar kötü bir hafta geçirdiğini söyledi. Oyunu kaybettikten sonra sinir krizi geçirdiğini; ancak Pascal'ın bunu şov olarak değerlendirdiğini söyleyen Serenay, adada sadece Hakan'ın destek çıktığını anlattı. İşte Serenay'ın sözleri; "Benim için gerçekten zorlu bir haftaydı. Hiç kimseye bulaşmadım, tartışmam bile olmadı. Bu hafta o kadar kötü geçti ki artık ben de dayanamadım. Annemin de belli bir rahatsızlıkları var. Sakinleştirici iğne olurken arka tarafta dalga geçilmesi beni bir hayli üzdü. Bunu sorduğumda şov kelimesi, Serenay abarttın denilince bir hayli üzüldüm. Öyle ya da böyle güçlü olmak zorundayım. Elenme bahasına olsa da çizgimden çıkmayı düşünmüyorum. Ya sabır diyorum ve önüme bakıyorum. Bu durumda Hakan da benim yanımda oldu. Adada tekrar sorduğumda Pascal'a pişman mısın dedi o da hayır dedi. Elini vicdanına koyması gerekiyor insanın." 

04/05/2015 09:49
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: star, Survivor, Acun Ilıcalı, pascal nouma, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.