'Babam üzerime idrarını yapıyordu'

ads ads ads ads
02/09/2014

ads
'Babam üzerime idrarını yapıyordu'

Eski Bundesliga yıldızı Thorsten Legat hayatını anlattığı kitabında verdiği detaylarla şok yarattı. Legart, çocukluğunda babası tarafından cinsel istismara uğradığını itiraf etti.

Bild gazetesine konuşan 45 yaşındaki Legat, verdiği demeç sırasında duygulu anlar yaşarken insanların kendisine önyargılı yaklaştığını ifade etti.

İdrarını üstüme yapıyordu

Legat, babasının ölümüne kadar bambaşka bir karaktere sahip olduğunu, babasının ise bir tirandan farklı olmadığını belirtti. Babası tarafından cinsel istismara uğrayan Legat, hayatı boyunca beyninde kötü anılar canlandırdığını dile getirdi. İdrarını bile oğlunun üstüne yapan babanın, çocuğuna adeta bir cehennem yaşattığı ortaya çıktı.

Aradığım şey huzur

Röportaj sırasında ara ara sessizleşip ağlayan Legat, insanların kendisini yargıladığını, ruh hastası olarak nitelendirdiğini ifade etti. Legat kitabı ile geçmişte agresif bir tavır sergilemesinin bir sebebi olduğunu, özünde yumuşak kalpli bir aile insanın yattığını anlatmak istedi. Hayattaki tek amacının ise huzur bulmak olduğunu ifade etti. Evli ve iki çocuk babası olan Legat, bugün artık dünyanın en mutlu adamı olduğunu belirtip, günde 4-5 kez boks antremanı yaparak ünlülerin katıldığı bir boks programı için hazırlık içinde bulunduğunu açıkladı. 

02/09/2014 15:40
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Thorsten Legat, baba, cinsel istismar, haber spor
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.