Badmintona yeni hakem ve antrenörler

ads ads ads ads
20/09/2016

ads
Badmintona yeni hakem ve antrenörler

Badminton Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan “Antrenörlük ve Hakemlik Kursu” önceki gün başladı.

Atatürk Spor Kompleksi içerisinde yer alan Eğitim Merkezi’nde saat 17.00’de başlayan kurslar öncesinde, konuşma yapan Federasyon Başkanı Fırat Deniz geçen yıl ilkini gerçekleştirdikleri kursa bu yıl katılımın daha da yoğun olmasından dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Kursların düzenlenmesinde kendilerine yardımcı olan Türkiye Badminton Federasyonu başkanı Murat Özmekik’e ve Federasyona yaptığı katkılardan ve sağladığı olanaklardan dolayı da Spor Dairesi’ne teşekkür eden Başkan Fırat Deniz, kayıt yaptıran kursiyer sayısının beklenenden fazla olduğunu bu nedenle kursa gösterilen ilgiden dolayı memnun olduklarını belirtti.

Deniz, düzenleyecekleri bu kursla hem hakem hem de antrenör sayısını çoğaltacaklarını, Badminton Sporunu da ada genelinde yaygınlaştırıp yurt dışı müsabakalarda başarı hedeflediklerini belirtti. Bu gibi faaliyetlerde başarılı olmak için ekip olarak iyi organize olmanın önemli olduğunu, bu nedenle de yönetim kuruluna teşekkür eden Başkan, kurslarda hem hakemlik hem de antrenörlük kursuna katılan kursiyerlere başarılar diledi. 

20/09/2016 10:49
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: badminton
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.