Bağdat’ta bomba yüklü araç patlatıldı :23 ölü, 35 yaralı

ads ads ads ads
30/04/2016

ads
Bağdat’ta bomba yüklü araç patlatıldı :23 ölü, 35 yaralı

Irak'ta başkent Bağdat'ın doğusunda bulunan Nahravan bölgesinde bomba yüklü aracın infilak etmesi sonucu 23 kişi öldü, 35 kişi yaralandı.

Güvenlik güçlerinden bir kaynak yaptığı açıklamada Bağdat'ın doğusunda bulunan Nahrevan bölgesinde bomba yüklü aracın infilak etmesi sonucu 23 kişinin hayatını kaybettiğini; 35 kişinin de yaralandığını bildirdi. Kaynak, patlamanın Nahravan bölgesinde hayvan satışının yapıldığı alanda meydana geldiğini söyledi. Patlamanın ardından yaralılar çevredeki en yakın hastanelere kaldırıldı

BEŞİR KÖYÜ KURTARMAYA DOĞRU

Irak'ın Kerkük vilayetine bağlı Türkmen Beşir Köyünün terör örgütü IŞİD'den kurtarılması için bu sabah kapsamlı operasyon başlatıldı. Bölgedeki Haşid El Şabi ve Türkmen güçleri bölgede ilerlemeye devam ediyor. Beşir köyüne bağlı bazı bölgeler terör örgütünden geri alındı.Haşid El Şabi ve Türkmen güçleri ağır silahlarla düşman hedefine doğru saldırıda bulunarak, terör örgütü IŞİD'den geri alınan bölgelerde mevzilendi. Operasyonlar sırasında terör örgütü IŞİD'in kayıplar verdiği de gelen haberler arasında.

DHA 

30/04/2016 14:18
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ırak, katliam, patlama
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.