Bahar Candan itiraf etti: Onları kandırdığımı anlamıyorlar

Bahar ve Nihal Candan kardeşler verdikleri röportajda şaşırtıcı itiraflarda bulundu.

ads ads ads ads
20/05/2017

ads
Bahar Candan itiraf etti: Onları kandırdığımı anlamıyorlar

Magazin basınının yakından takip ettiği Bahar ve Nihal Candan kardeşler verdikleri röportajda şaşırtıcı itiraflarda bulundu.

İşte Benim Stilim yarışması üzerinden Türkiye’de pek çok insan tarafından tanınan Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin adı geride bıraktığımız günlerde Murat Boz ve Eser Yenenler’in adının karıştığı bir ihanet olayıyla anıldı. O andan itibaren magazin muhabirlerinin sürekli olarak takibinde bulunan Bahar ve Nihal Candan verdikleri röportajla belki de şimdiye kadar ki en net açıklamalarını yaptı.

Olayın ilk günlerinden itibaren Eser Yenenler’in evinde iddia edildiği gibi bir ihanet gecesi yaşanmadığını söyleyen Bahar ve Nihal Candan kardeşler Armağan Çağlayan’a verdikleri röportajda sorulara yanıt verdi. İşte o yanıtlardan bazıları:

candan-ic-1

“Eser’in villasından kalabalık bir parti vardı. Murat Boz da oradaydı. Eğlendik, bitti. 19 ve 21 yaşındayız. Yaşı küçük iki kızın üzerine bu kadar gidilmemeli.”

“Biz düzgün kızlarız. Gece kulübünde bile alkol almıyoruz. Çünkü alkol yasağımız var. Babamız çok dindar ama kimse bunu bilmiyor. Sigara bile içmeyiz. Her türlü kan, akciğer testine girebilirim. Raporlarını verebilirim.”

candan-ic-3

“Bizi Cicişlere benzetme konusuna hiç girmeyelim. Çok çirkin bir benzetme, hakaret gibi.”

candan-sli

“00.00’da evde olma kuralımız var. Yaşı küçük bireyleriz. Başımıza kötü bir şey gelir gerekçesiyle ailemiz biza korumacı yaklaşıyor. İstanbul’daki evimizin kapısında kamera var. Mersin’deki babam bu kameradan ve kaçta girip çıktığımızı, kimin gelip gittiğini takip ediyor. Kamera babamın cep telefonuna bağlı.”

candan-ic-4

“Açık konuşmak gerekirse bunları reyting adına yaptım. ‘Bahar salak’ diyenler aldanıyor. ‘Bahar çok zeki ve sizi trollüyor’ Onları trollediğimi, kandırdığımı anlayamıyorlar.”

20/05/2017 11:55
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Bahar Candan, itiraf, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.