Bahar Candan'dan kafa karıştıran paylaşım

ads ads ads ads
19/05/2017

ads
Bahar Candan'dan kafa karıştıran paylaşım

Olay isim Bahar Candan, Instagram'ın hikaye bölümünden bir fotoğraf paylaşıp üzerine 'M' harfi yaptı. Fotoğraftaki kişinin Murat Boz olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü

Geçen hafta Murat Boz ve Eser Yenenler, Bahar-Nihal Candan kardeşlerle yakalanmıştı. Bu olayın ardından Murat Boz ile sevgilisi Aslı Enver ayrıldı haberleri çıkmıştı.

Bahar Candan, adeta Murat Boz ile Aslı Enver'in ilişkisini bitirmeye yemin etmiş gibi. Murat Boz ile yakalandığı haberi videoya Bahar Candan dün de Instagram'da biyografi bölümüne 'M' harfi ve anahtar işareti yapmıştı.

'İşte Benim Stilim' programı ile ünlenen Bahar Candan yine rahat durmadı ve bugün de karanlık fotoğraf bir paylaştı. Fotoğraftaki kişi Murat Boz'a çok benziyordu.

Bahar Candan'ın bu hamlelerine rağmen ayrıldığı iddia edilen Murat Boz ve Aslı Enver cephesinden herhangi bir cevap gelmedi.

Bahar Candandan kafa karıştıran paylaşım

MURAT BOZ DA DÜN STÜDYODAN VİDEOLAR PAYLAŞMIŞTI

Murat Boz yeni albümü için stüdyoya kapandı. Bahar'ın paylaştığı fotoğrafta stüdyoda çekildiği için bu fotoğraftaki kişinin Murat Boz olduğu iddiası daha da güçlendi.

19/05/2017 08:06
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ​bahar candan ,  eser yenenler ,  murat boz, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.