Bahar Doratlı'ya Büyük Ödül!

Bahar Doratlı ‘nın başarısı Kıbrıs sınırlarını aştı!

ads ads ads ads
02/01/2018

ads
Bahar Doratlı'ya Büyük Ödül!

Türkiye’nin önde gelen aylık yaşam, cemiyet ve magazin dergisi Moon Life’ın 5. Kez 5. kez düzenlediği Türkiye kapsamındaki Yılın En İyileri Ödülleri, geçtiğimiz hafta İstanbul Dedeman Otel'in ev sahipliğini yaptığı muhteşem törenle sahiplerini buldu. Ödül törenine sanat, siyaset ve magazin dünyasının yanı sıra cemiyet hayatından da birçok ünlü isimler katıldı.

Geçtiğimiz ay Kuzey Kıbrıs İş Kadınları Derneği tarafından “Yılın Kadın Girişimcisi Ödülü” sahibi ve adını son günlerde sıkça duyduğumuz, tasarımlarıyla herkesin beğenisi kazanan Bahar Doratlı  bu özel gecede "En İyi Houte Coutere Bayan Modasıcı" ödülüne layık görüldü. Böylesine özel bir gecede ödül almanın mutluluğunu yaşarken, ödülün ilk kez Türkiye sınırları dışında faaliyet gösteren bir firma olarak kendisine verilmesinin öneminin büyük olduğunu belriten Bahar Doratlı bu onuru yaşadığı için çok mutlu olduğunu belirtti.

Elif Güvendik ve Tayyar Işıkcan'ın sunumuyla renk kattığı bu özel gecede, Ferhat Göçer, Funda Arar, Emrah, Yılmaz Morgül, Zerrin Özer, Işıl Yücesoy, Behzat Uygur, Kubat, Wilma Elles, Aslı Hünel ve Ahmet Selçuk İlhan gibi ünlü isimler de çeşitli dallarda ödül aldı.

02/01/2018 12:38
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Bahar Doratlı
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.