Barcelona'da Devrim Zamanı

ads ads ads ads
19/04/2014

ads
Barcelona'da Devrim Zamanı

Aldığı kötü sonuçlarla sezonu kupasız kapatmaya hazırlanan İspanyol devi Barcelona, devrime hazırlanıyor.

Başkan Bartemou'nun isteği üzerine harekete geçen Zubizaretta, takımın yenilenmesi ve yeni bir sistem için kolları sıvadı. Tata Martino'nun gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Barcelona'da ilk hedef Jurgen Kloop olacak. Takımın iskeleti Messi, Neymar, Iniesta ve Xavi üzerine kurulacak.

İşte Barcelona'da yapılacak değişiklikler

1-Takımın geleceği Messi, Neymar, Iniesta ve Xavi'ye emanet: Gösterdiği kötü performansla eleştirilen Messi ile Dünya Kupası öncesi sözleşme yenilenecek. Iniesta da tıpkı Messi gibi Brezilya'ya gitmeden önce yeni sözleşmeye imza atacak. Neymar da gelecek sezonun değişmezleri arasında olacak. Takımın tecrübeli kaptanı Xavi ise bu değişimde tecrübesiyle takıma katkıda bulunacak.Alexis Sanchez ve Pedro ile de yeni sözleşme yapılacak.

2-Gençlerle takviye: Takımın savunma omurgasında Pique, Alba ve Busquets kilit rol oynayacak. Bu isimlerin yanına Sergi Roberto, Montoya ve Bartra gibi genç oyuncular takviye edilecek. Özellikle Montoya'nın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Dani Alves'in yerini alması bekleniyor.

3-Gidecek isimler belli oldu: Sezon sonunda pek çok oyuncuyla yollarını ayırmaya hazırlanan Barcelona'da, Mascherano, Dani Alves, Fabregas, Song ve Adriano'nun listenin ilk sırasında yer alan isimler olarak dikkat çekiyor. Valdes ve Puyol'un daha önce takımı bırakacakları yönündeki açıklamaların yanı sıra 38 yaşındaki kaleci Pinto da gelecek sezon takımda olmayacak. Cuenca, Tello ve Afellay ile de sözleşme yenilenmeyecek.

4-FIFA'dan gelecek cevap bekleniyor: FIFA tarafından yapılan getirilen transfer yasağının kaldırılmasını bekleyen Katalan ekibi, gelecek cevaba göre kaleci Ter Stegen'e imza attıracak. Genç yıldız Halilovic transferinin yanı sıra Mangala, David Luiz, Cuadrado ve Reus gibi isimlerle de iletişime geçilecek. Kiralık olarak başka takımlarda forma giyen Rafinha ve Deulofeu da sezon sonunda Barcelona'ya dönecek. Hürriyet

19/04/2014 15:13
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: barcelona
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.