Barış Akarsu'nun eşyalarını çalan kişi gözaltına alındı

ads ads ads ads
11/08/2017

ads
Barış Akarsu'nun eşyalarını çalan kişi gözaltına alındı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Barış Akarsu'nun Bartın'ın Amasra ilçesindeki evinden kişisel eşyalarının çalınmasına ilişkin bir kişi yakalandı.

4 Temmuz 2007 tarihinde yaşamını yitiren Barış Akarsu'nun amasra'da annesinin yaşadığı evine 7  Ağustos'ta hırsız girmesini üzerine Bartın İl Emniyet ile Amasra İlçe Emniyet müdürlükleri ekipleri çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik ve MOBESE kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelinin Adem E. olduğunu tespit etti. Ekipler, Adem E'yi Ankara'da operasyonla gözaltına alarak Bartın'a getirdi.

Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Bu arada olayla ilgili bir şüphelinin arandığı bildirildi.

Bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Barış Akarsu'nun Amasra'da annesinin yaşadığı evine 7 Ağustos'ta, hırsız  girmiş ve evin içinde oluşturulan müze odadan Akarsu'nun kolyeleri, bileklikleri,  kuru sıkı tabancaları ve yüzükleri çalınmıştı.

11/08/2017 10:41
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Barış Akarsu, hırsızlık haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

YKS'ye başvuru sayısı yarım milyon düştü! Eğitim uzmanı değerlendirdi

HK TÜRKİYE

8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak üniversite sınavına başvuranların sayısı, geçen yıla göre yarım milyon azaldı. Özellikle üniversite öğrencisi, üniversite mezunu gibi bazı mezun kategorilerinde başvurular yarı yarıya düştü. Sınava giren 12. sınıf öğrenci sayısında ise 224 binlik bir artış var. Peki bu durum, sınavı nasıl etkileyecek? Eğitim Uzmanı Salim Ünsal değerlendirdi.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.