Barselona saldırganı güvenlik kamerasında

ads ads ads ads
21/08/2017

ads
Barselona saldırganı güvenlik kamerasında

İspanya basını Barselona saldırısında yayaları ezen aracın sürücüsüne ait olduğu sanılan görüntüleri paylaştı. Güvenlik güçleri, Fas doğumlu 22 yaşındaki Younes Abouyaaqoub’un Fransa’ya geçmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Gazetecilere konuşan Abouyaaqoub’un annesi oğluna teslim olması için çağrıda bulundu.

Diğer yandan, Alcanar kentinde bir villaya düzenlenen operasyonda saldırıyla bağlantılı iki zanlı öldürülürken, bomba yapımında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi. Zanlıların daha büyük bir saldırı hazırlığında olduğu sanılıyor.
13 kişinin hayatına mal olan ve IŞİD’in üstlendiği kanlı saldırının ardından Barselona’da terör karşıtı eylemlere çok sayıda Müslüman da katıldı.

Kentte hayat hızla normale dönerken, Barcelona futbol takımının maçı için yoğun güvenlik önlemi alındı. La Liga’da sezonun ilk maçında Real Betis’i konuk eden Barcelonalı oyuncular, formalarında kendi isimleri yerine kurbanların anısına kentin adını taşıdı. Maç öncesi ayrıca bir dakikalık saygı duruşu düzenlendi.

21/08/2017 13:16
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: barcelona, saldırgan
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.