Başbakan'dan Önemli Açıklama!

ads ads ads ads
17/12/2014

ads
Başbakan'dan Önemli Açıklama!

Bakanlar Kurulu, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu başkanlığında toplandı. Toplantı öncesinde açıklamalarda bulunan Başbakan Yorgancıoğlu, Bakanlıklardaki geçicilerin işten durdurulacağı yönündeki iddiaların doğru olmadığını vurgulayan Yorgancıoğlu, “yapılan çalışma, geçmişte yaşanan sıkıntıların aşılması içindir” şeklinde konuştu. 

“KONUMLARI SORULDU... DURDURULMALARI SÖZ KONUSU DEĞİL”

Basında ve sivil toplumda bilgi eksikliğinden dolayı geçicilerin işten durdurulacağı yönünde bir dedikodu dolandığını kaydeden Yorgancıoğlu, bunun geçtiğimiz günlerde Başbakanlık tarafından bakanlıklarda çalışan geçicilerin 2015 yılına yönelik konumlarının sorulmasından kaynaklandığını belirtti.

Geçicilerin işten durdurulmasının söz konusu olmadığını dile getiren Yorgancıoğlu, bu kişilerin 2015 yılı ödeneklerinin daha iyi hazırlanması için bu çalışmanın yapıldığını söyledi.

Yorgancıoğlu, daha önceki yıllarda bu soru sorulup cevap alınmadığı için geçici çalışanların Ocak ve Şubat ayı maaşlarını alma konusunda sıkıntı yaşadığını ve bunu tekrar yaşamamak için Aralık ayında bir sorgulama yaptıklarını dile getirdi.

17/12/2014 16:45
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Özkan Yorgancıoğlu
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.