Başkanı boğazından yaraladı..

ads ads ads ads
01/10/2016

ads
Başkanı boğazından yaraladı..

Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun’u bıçakla hafif şekilde yaralayıp ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklanan belediye çalışanı zanlı Kenan Sönmez dün İskele Kaza Mahkesi’ne çıkarıldı...

Başkanı boğazından yaraladı...

Dip Karpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun’u, maaşından 3 günlük kesinti yaptığı gerekçesiyle boğazından hafif şekilde bıçakla yaralayıp ölümle tehdit eden belediye çalışanı Kenan Sönmez tutuklandı.

Gamze PİR BAYKUR-Detaykıbrıs

“Yaralama”, “Kanunsuz bıçak taşıma”, “Mülke tecavüz” ve “Şiddet tehdidi” suçlamalarıyla ilgili olarak dün İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Sönmez, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı.

Evini bastı, tehdit etti, yaraladı...

Meselenin tahkikat memuru Remzi Şengül, zanlı Kenan Sönmez’in 29 Eylül tarihinde Dip Karpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun’un evine giderek, maaşından 3 günlük kesinti yaptığı gerekçesiyle tasarrufunda bulundurduğu toplam uzunluğu 19 cm olan bıçağı Coşkun’un boğazına dayayarak hafif şekilde yaraladığını ve “Bu parayı vereceksin. Vermezsen seni keser öldürürüm” demek suretiyle şiddet tehdidinde bulunduğunu açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Şengül, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Tutuksuz yargılanacak...

İskele Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, zanlı Kenan Sönmez’in kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine ve 2 KKTC vatandaşının 30’ar bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi. 

01/10/2016 11:21
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Suphi coşkun, kenan sönmez, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.