Bayramda 3.7 milyon mesaj, 5.7 milyon dakika konuşma

ads ads ads ads
25/07/2015

ads
Bayramda 3.7 milyon mesaj,  5.7 milyon dakika konuşma

Kuzey Kıbrıs Turkcell, Ramazan Bayramı’nı içeren 16-19 Temmuz tarihleri arasında önemli bir yoğunluk yaşadı, mobil iletişim teknolojisi sevenleri birbiriyle buluşturdu.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, Ramazan Bayramı’nı içeren 16-19 Temmuz tarihleri arasında önemli bir yoğunluk yaşadı, mobil iletişim teknolojisi sevenleri birbiriyle buluşturdu.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in bayramda çok daha özgür ve hesaplı iletişim için sunduğu avantajlar yoğun ilgi görürken; özellikle mobil internet kullanımı zirve yaptı.

5.7 milyon dakika konuşma

Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri, 4 günlük bayram süresi boyunca, sevdiklerine 3 milyon 720 bin 72 adet kısa mesaj (sms) gönderdi.

Bayram süresince Kuzey Kıbrıs Turkcell aboneleri bayram coşkularını görüntülü olarak paylaştı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada bayram boyunca 45 bin GB internet kullanıldığını belirtirken, toplamda 5 milyon 750 bin 281 konuşma yapıldığına da dikkat çekti.

Türkiye’ye yönelik yapılan aramalar toplamı 866 bin dakika iken, Kuzey Kıbrıs’tan üçüncü ülkelere yönelik aramaların ise 133 bin dakika olduğu açıklandı.

Dünyayla iletişim

Kuzey Kıbrıs Turkcell Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ozan Çağlar Aslan bayram süresince halkımızın dünyanın dört bir yanıyla iletişim kurduğunu belirterek, en yoğun trafiğin Türkiye’den sonra İngiltere’ye yönelik olduğunu belirtti. Her bayram olduğu gibi bu bayram da müşterilerinin yanında olduklarını dile getiren Aslan “Bayram süresince tüm faturalı ve faturasız hat kullanan Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilerin yararlanabileceği Türkiye dâhil uluslararası tüm yönlere avantajlar içeren bir paket sunduk.” şeklinde konuştu.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yurt dışına yönelik aramalarda Türkiye ve İngiltere’nin ardından Nijerya, Türkmenistan, Pakistan ve Moldova gibi ülkeler ön plana çıktı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ozan Çağlar Aslan, bu rakamların, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in hizmet kalitesi ve farkını ortaya çıkardığını da vurgulayarak, “Kuzey Kıbrıs Turkcell, insanımızı, Türkiye’deki ve dünyadaki sevenleriyle de buluşturmada her zaman olduğunu özel bir misyon üstlenmiştir” dedi. 

25/07/2015 16:57
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: haber, kıbrıs, konuşma, turkcell
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.