Bebek bezi çalarken yakalanan anneye polisin nasıl davrandığına inanamayacaksınız!

ads ads ads ads
20/08/2017

ads
Bebek bezi çalarken yakalanan anneye polisin nasıl davrandığına inanamayacaksınız!

Genç anne bebek bezi çalarken yakalandı. Olay yerine polisi çağıran market yetkilileri şikayetçi oldu. Bakın polis nasıl davrandı?​

Hepimizin hayatında zor dönemler olabiliyor. Bazen yaşamızı devam ettirmnek için gereksiz harcamalarımızı kısıyor veya eğlenceden ödün verebiliyoruz. Maddi açıdan sıkıntı içinde olduğu bi dönemde bebeğinine bez çalan annenin hikayesinden belki bir şeyler öğrenebiliriz.

ABD'nin Maryland eyaletindeki Laurel Polis Karakolu'nda çalışan Bennett Johns ismindeki polis, görevinin ötesini yaparak ve hatta kanunlara uymayarak bir anneye yardım etti. Şimdi yaptığını herkes konuşuyor.

20 yaşında olan genç anne market alışverişlerini yaptıktan sonra kasada bebek bezi için yeterli parası olmadığını farketti. 15 dolar değerindeki bebek bezlerini çalmaya çalıştı ancak yakalandı. Market yetkilileri polis çağırdı. Johns  adlı polis olay yerine çağrılan kişiydi. The Daily Mail'in aktardığına göre Johns'un babası yokmuş ve annesi onu tek başına büyütmüş. Bu nedenle genç anneye acımış ve kadına yardım etmiş.

Polis, bebeğin bebek bezine ihtiyacı olduğunu bildiğinden kadını gözaltına almadı. Bebek bezlerinin parasını da cebinden verdi. Laurel Polis Karakolu, “Polis memurlarımızdan Johns, inisiyatif göstererek bebek bezlerinin parasını cebinden verdi ve kadını tutuklamadı. Böyle bir durumdan ötürü anneye hırsız damgası vurulması mantıklı olmazdı” şeklinde bir gönderi paylaştı.

Polis karakolu resmi sayfasından anneye para, bebek bezi ve diğer ihtiyaçların bağışı için bir banka hesabı paylaştı. Hırsızlık kesinlikle doğru bir şey değil ve haberle beraber hırsızlığın kötü bir şey olmadığını göstermeye çalışmıyoruz. Buradaki asıl güzel şey bir polisin görevinden fazlasını yaparak ihtiyacı olan genç bir anneye yardım etmesi.

20/08/2017 11:12
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Bebek bezi, polis
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.