Beckham’ı da dinlemişler

ads ads ads ads
11/10/2015

ads
Beckham’ı da dinlemişler

GEÇEN yıllarda İngiltere’yi sarsan ve ülkenin en çok satan gezetelerinden News of the World’un yayın hayatına son vermesine neden olan telefon dinleme skandalına adı karışan gazetecilerden Greg Miskiw ilk kez konu ile ilgili röportaj verdi.

Konuyla ilgili görülen davada telefon dinlemekten suçlu bulunan ve ertelenmiş hapis cezasına çarptırılan Miskiw, Channel 4’a yaptığı açıklamada gazetecilerin özel haber bulabilmek için suça yöneldiğini söyledi ve “Aslında durum çok basitti. Haberi yakalamak. Ne pahasına, ne şekilde olursa olsun haberi yakalamak” dedi. Skandaldaki rolü nedeniyle ‘Karanlıklar Prensi’ olarak anılan Miskiw gazetenin David Beckham’ın telefonlarının da düzenli olarak dinlediğini söyledi.

BECKHAM DİNLENDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Ünlü futbolcu David Beckham şimdiye dek bir çok kez telefon dinleme skandalı kapsamında özel hayatı ihlal edilen ünlülerden biri olduğuna inandığını dile getirmiş ancak Miskiw’in itirafına dek bu iddiaları doğrulayan bir gazeteci çıkmamıştı. Miskiw, News of The World gazetesinin Beckham hakkında yaptığı en ses getiren haberlerden biri olan ünlü futbolcunun asistanı Rebecca Loos ile kaçamak yaşadığına dair haberi de telefonlarını dinledikleri için elde ettiklerini iddia etti. Beckham bu haberin doğruluğunu reddetmiş ve kaçamak iddiasının tamamen asılsız olduğunu söylemişti. 

11/10/2015 12:50
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Beckham, HABER, KIBRIS
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.