Behzat Amir Geri Dönüyor: ‘Behzat Ç.: İmamların Öcü’

ads ads ads ads
21/08/2016

ads
Behzat Amir Geri Dönüyor: ‘Behzat Ç.: İmamların Öcü’

Yazar ve senarist Emrah Serbes açıkladı... Sevilen dizi Behzat Ç. geri dönüyor. Hikâye 15 Temmuz’dan 5 gün önce başlayacak. 'İmamların Öcü' aynı zamanda Behzat Ç.’nin kişisel hikâyesi de olacak. Emrah Serbes, "Daha koyu bir karakter geliyor ama aynı zamanda insanlara umut da vaat edecek" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Behzat Ç.'nin yeniden ekranlara geri döneceği iddiası dizinin hayranlarını sevindirmişti. Emrah Serbes, konuyla ilgili Twitter'dan paylaştığı mesajında "Görüşüyoruz olabilir" diyerek ilk sinyali vermişti.

Cumhuriyet'ten Ceren Çıplak'a konuşan Emrah Serbes, eski ekip ile toplandıklarını, bu işi yeniden yapmak istediklerini ve Behzat Ç.'nin ekranlara dönmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Görüşmelere başladıklarını açıklayan ve kanalın henüz belli olmadığını ifade eden Serbes, "Herkes istiyorsa bu işin olması için bir engel yok. Yüksek ihtimalle ocak ayında bu işi yaparız. Nerede yaparız şu an bilemiyorum" dedi.

Serbes, Behzat Ç.'nin her zaman muhalif bir tonu olacağını ve önceliğinin insanların hikâyelerini anlatmak olacağını söyledi ve ekledi: "Bu zamana kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Emin olsunlar."

Emrah Serbes'in açıklamalarının bir bölümü şöyle:

'Hikâyemiz 15 Temmuz'dan önce başlayacak'

  • Behzat Ç. açığa alınmadığına göre görevine ne zaman başlayacak?

17 - 25 Aralık operasyonlarından sonra emniyette pek polis kalmadığı için mecburen Behzat Ç.’yi geri alacaklar, yani 17-25 Aralık sürecinden sonra emniyette devam etmiş olacak. Cinayet büroda. Ondan sonra başlayacak bizim hikayemiz. Bizim hikâyemiz 15 Temmuz’dan önce başlayacak. Darbe girişimine giden süreçten önce 10 Temmuz 2016’da başlayacak. “Behzat Ç.: İmamların Öcü” ama aynı zamanda Behzat Ç.’nin kişisel hikâyesi de olacak.

  • Bir Ankara polisi olan Behzat Ç. yeni görevine bilenmiş olarak mı gelecek?

Daha koyu bir Behzat Ç. geliyor. Ama en sonunda insanlara daha bir umut vaat eden bir Behzat Ç. yaratmayı düşünüyoruz.

Ankara, Türkiye’deki katliamların merkezi oldu. Behzat Ç. de bir polis olarak bunlara şahit oldu ve bunun tramvasını da yaşayacak. Behzat Ç. 10 Ekim Ankara Gar katliamının tramvasını da yaşayacak ama kendi hayatını da sürdürecek.

Serbes’ten yeni kitap: Müptezeller

  • Yeni kitabınız yolda mı?

İki senedir uğraşıyorum. Ekim ayında çıkacak. Adı “Müptezeller”. Her kafadan müptezeli anlatıyor. Kaybedenleri... İşçiler, ezilenler, kaybedenler, asiler ve müptezeller. 

21/08/2016 21:20
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Behzat Ç, Müptezeller
MANŞETLER

HK SİNEMA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.