Belediye Başkanları Koltukları Çocuklara Devretti

ads ads ads ads
22/04/2014
TAK

ads
Belediye Başkanları Koltukları Çocuklara Devretti

3 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, öğrenciler Belediyeleri ziyaret etti, belediye başkanlarının koltuğuna oturdu. Küçük başkanların istekleri de oldukça önemliydi,,

LEFKOŞA

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bugün Lefkoşa merkez okulları öğrenci temsilcileri Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu’nu ziyaret etti. LTB Başkanı Fellahoğlu ise, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve koltuğunu Arabahmet İlkokulu öğrencilerden Derya Dağdelen’e devretti.

DEĞİRMENLİK

Değirmenlik İlkokulu öğrencisi Merve Karal, Başkan Işısal’ın koltuğunu geçici bir süre devralarak, “Köyüm için daha temiz bir çevre istiyorum” dedi. Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal konuşmasında, belediyeciliğin çağdaş olması gerektiğini söyleyerek, Avrupa ülkelerinin bu konuda örnek alınması gerektiğini kaydetti.

İSKELE

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir grup öğrenci İskele Belediye Başkanı Halil İbrahim Orun’u ziyaret etti.

İskele Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, çocuklara hediyeler veren Halil İbrahim Orun, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Temsili olarak Belediye Başkanlığı makamına oturan Melek Tilki, İskele halkı için hayata geçireceği projeleri anlattı.

MAĞUSA

Gazi İlkokulu, Canbulat İlkokulu ve Karakol İlkokulu öğrencileri Gazimağusa Belediyesi’ni ziyaret etti.

Öğrenciler Karakol İlkokulu Müdürü Mustafa Toto ile birlikte makamında ziyaret ettikleri Belediye Başkanı Oktay Kayalp’la kentle ilgili konuları görüştü.

Gazimağusa Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, temsili olarak Başkanlık koltuğuna oturan Karakol İlkokulu öğrencisi Enis Özelmas, arkadaşlarının sorularını cevapladı. Özelmas, bisiklet yolu ve çöplerin geri dönüşümüyle ilgili projelerini anlattı.

Geleceği kuracak olan çocukların ilerlemeyi temsil ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Oktay Kayalp ise, makamların gelecekteki sahipleri olacak bugünün çocuklarının temsilen de olsa başkanlık koltuğuna oturmasının önemine dikkat çekti.

22/04/2014 14:04
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: 23 nisan, haber
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.