Belediye duruma el koydu

ads ads ads ads
20/10/2016

ads
Belediye duruma el koydu

Gazimağusa’da uyuşturucu ve fuhuş yuvasına dönüşen atıl vaziyetteki ev temizlendi

Gazimağusa’da Alasya Park Sitesi arkasında bulunan, uyuşturucu ve fuhuş yuvası haline gelen, geçtiğimiz yıllar içerisinde birkaç kezde içerisinde yangın meydana gelen atıl vaziyetteki ev Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Suçları Önleme Şubesi’nin talebi ile Gazimağusa Belediyesi tarafından temizlendi.

Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre birçok gencin uyuşturucu ve fuhuş yuvası olarak kullandığı atıl vaziyetteki ev, etrafını çevreleyen ağaçlar nedeni ile çevreden görülmemesini firsat bulan bazı kişilerin ise adam kaçırmada kullandığı mekanlardan biri haline gelmişti.

Gazimağusa Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmadan memnuniyet dile getiren bölge sakinleri, konu evin topluma yararlı bir yer haline getirilmesini temenni etti.

Kaygılar dikkate alınacak

Gazimağusa Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada ise, gerek devlet arazisi gerekse de özel mülk olsun şehirde kötü görüntüye neden olan ve güvenlik kaygısı yaşanan insandan uzak her noktasına temizlikle müdahale etmeye devam ettiğini belirtti.

Belediye, yaptığı yazılı açıklamada, içerisinde terkedilmiş ve harabeye dönen eski bir evin de bulunduğu, halkın güvenlik kaygısından dolayı yaklaşmaya bile korktuğu Sosyal Konut Bölgesi’nde Alasya Park Apartmanlarının arakasındaki bölgeyi tamamen temizleyerek güvenlik kaygısının olmadığı bir yere ve güzel bir görüntüye kavuşturduğunu kaydetti. 

20/10/2016 11:53
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: belediye, ev, fuhuş
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.