Belediye tuvaletlerinde 'kamera'

ads ads ads ads
31/07/2014

ads
Belediye tuvaletlerinde 'kamera'

Gazimağusa Palmbeach /Laguna bölgesinde bulunan Belediye tuvaletlerinin içinde yer alan guvenlik kameraları büyük tepki topladı. 



Laguna Bölgesi’ndeki belediye tuvaletlerine yerleştirilen güvenlik kameraları vatandaşın tepkisine yol açtı. Bu olaya tanıklık eden vatandaş; "kamera takılarak sözde güvenlik adı altında röntgencilik mi yapılıyor" diyerek isyan etti. 



Sosyal medyada yapılan paylaşım üzerine Mağusa belediye başkanı İsmail Arter kameraların tuvaletlerden çıkartılmasına karar verdi.

SOSYAL MEDYADA YAPILAN O PAYLAŞIM VE TEPKİLER:

REZALET!!!!!

Magusa Belediyesinden RÖTGENCILIK..!!!

Palmbeach /Laguna bölgesinde bulunan Belediye tuvaletlerinin içine kamera takarak söz de guvenlik adi altinda ROTGENCILIK yapiyor.

Bizden ne koy olur ne kasaba böyle yoneticiler başta oldukdan sonra..!!! Burasi KKTC Yaziklar olsun. !.!

Herkesin karısı , kizi ,anasi girecek tuvalete ve goruntulenecekler vay be buna izin veren zihniyeti anadan dogma soyup sokaklarda yurutup tehsir etmeli. .!!!

Ayrica bayanlar tuvaletindeki kamera goruntuleri kimlerin kontrolunda ?

bu goruntuler ne oluyor???

Bana guvenlik nedeniyle diyorsan sayin belediye !!!! guvenlik dis a kamera takarak kapilari ve pencereleri koruyarak olur.

!! Ama senin amacin tuvaletlerinin deliklerine isabet oranini kontrol etmekse o ayri mesele..!!!!

Hemen bu rezillik bitmeli. .!!! O kameralar tuvaletlerin icinden cikarilmali. .!!!! Ne geri kalmis ne de ileri bir ulkede böyle bir uygulama yoktur...!!!!



GAZİMAĞUSA BELEDİYESİNDEN YAPILAN AÇIKLAMA

"Gazimağusa Belediyesi olarak yaklaşık dört yıl önce, Laguna Bölgesi’ndeki tuvaletlere, sadece lavabo kısımlarını görecek şekilde güvenlik kameraları yerleştirildi. Bunun sebebi, buradaki çeşme ve lavaboların düzenli bir şekilde saldırıya uğramalarıydı. Kameraları koymamızın ardından bu saldırılar azaldı. Kameralar düzenli olarak kayıt almaktadır. Ancak bu kayıtlar bir olay olmadığı sürece kesinlikle izlenmemektedir. Kayıtlar belli bir sürede de kendi kendini silmektedir. Ancak belediye başkanımız İsmail Arter, gelen tepkileri değerlendirmiş ve kameraların tuvaletlerinden çıkarılmasına karar vermiştir."

31/07/2014 14:18
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: belediye, tuvalet, haber
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.