Bengü ve Gripin’le tanışma şansı

ads ads ads ads
28/05/2014

ads
Bengü ve Gripin’le tanışma şansı

Yeni Rakı ÂLÂ ve Tekirdağ Rakısı Altın Seri’nin, Eski Girne Limanı ve Çevresini Koruma Derneği işbirliğiyle düzenlediği, Kıbrıs’ta lezzet, muhabbet ve eğlencenin buluştuğu 3. Kıbrıs Rakı Festivali büyük bir coşku ile devam ediyor. Kıbrıs Rakı Festivali kapsamında 3 kişi, 31 Mayıs’ta Girne Limanı’nda düzenlenecek kapanış etkinliğinde sahne alacak Bengü ve Gripin ile tanışma şansı yakalayacak.

Kıbrıs Rakı Festivali, lezzet, muhabbet ve eğlenceyi buluşturduğu aktivitelerine devam ediyor. 23 Mayıs’ta başlayan 3. Kıbrıs Rakı Festivali’ne özel olarak bu yıl Kıbrıs’ta ilk olarak Girne Limanı’na dev bir festival heykeli, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen rakı severler için yerleştirildi. Katılımcılar festivaldeki en renkli, en güzel anlarını, Girne Limanı’nın girişine yerleştirilen Kıbrıs Rakı Festivali heykelinin önünde çektirecekleri fotoğraflarla ölümsüzleştirebilecek. Ayrıca, Kıbrıs Rakı Festivali heykeli önünde çekilen fotoğraflarını, #kibrisrakifestivali hashtag’i ile Facebook, Instagram ve Twitter’da paylaşanlar arasından, jürinin seçeceği üç kişi, 31 Mayıs konseri sonrasında Bengü ve Gripin'le tanışma şansı yakalayacak. Kıbrıs Rakı Festivali heykeli ilk günden itibaren büyük ilgi görmeye devam ediyor.

3 şehirde renkli etkinlikler

Yeni Rakı ÂLÂ ve Tekirdağ Rakısı Altın Seri sponsorluğunda üçüncü kez düzenlenen ve 23 Mayıs’ta başlayan Kıbrıs Rakı Festivali, 31 Mayıs’a kadar birbirinden eğlenceli aktiviteler ile Kuzey Kıbrıs’ta rakı severlerle buluşacak. Lefkoşa, Girne ve Gazi Mağusa şehirleri, Kıbrıs Rakı Festivali ile tadına doyulmaz eğlenceler yaşıyor.

Kıbrıs Rakı Festivali kapsamında 29 Mayıs Perşembe akşamı Kemal’in Yeri’nde Grup Frekans sahne alacak. Festivalin kapanış günü arifesinde, 30 Mayıs’ta ise Mezze, Akşamcı Meyhanesi ve Beer Point’te fasıl ekibi, Bi’yer Restaurant’ta ise Grup Frekans rakı severlere eğlenceli bir gece daha yaşatmış olacak.

Girne Limanı bu yıl da coşacak

Kıbrıs Rakı Festivali’nin en heyecanla beklenenen etkinliği ise her yıl olduğu gibi bu yıl da Girne Limanı’nda gerçekleştirilecek kapanış etkinliği olacak. Girne Limanı’nında 31 Mayıs Cumartesi saat 19:00’da, Kıbrıs’ın sevilen gruplarından Grup Rast ilk olarak sahne alacak. Ardından 20:30’da ise Türkiye’nin sevilen gruplarından Gripin rakı severlerle buluşacak. Gripin’in ardından saat 22:30’da sahne alacak olan Bengü ise birbirinden popüler şarkılarının yanı sıra fasl-ı muhabbeti ile Girne Limanı’nı dolduracak rakı severlere tadına doyulmaz ve unutulmaz bir final konseri sunmuş olacak. Girne Limanı’ndaki restoranlar için önceden rezervasyon yaptırmak gerekiyor. 

28/05/2014 21:00
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: bengü, gripin, kıbrıs rakı festivali
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.