Beni çirkin göstermeye çalıştılar

ads ads ads ads
23/06/2017

ads
Beni çirkin göstermeye çalıştılar

Geçtiğimiz nisan ayında kız arkadaşlarıyla birlikte çıktığı Meksika tatilindeki pozları olay olan Kim Kardashian konu hakkında ilk kez konuştu.

36 yaşındaki iki çocuk annesi Kardashian, o pozları çeken paparazzilerin kendisini kötü göstermek için photoshop kullandığını ileri sürdü.

The View adlı programa konuk olan Kardashian "Fotoğraflarım kalçalarımın olduğundan daha büyük ve selülitli görünmesi için photoshop'landı" diyerek şöyle konuştu: "O pozlar çekildiğinde formda değildim, iki ameliyat geçirmiştim ve 12 hafta boyunca hiç spor yapamamıştım."

Beni çirkin göstermeye çalıştılar

Fotoğrafların dijital uygulamalardan geçirildiğini de oldğundan çok daha kötü gösterildiğini birkaç kez tekrar eden Kardashian "Ama o pozları gördükten sonra egzersiz ve diyet programıma daha fazla ağırlık vermeye başladım" diye konuştu.

Beni çirkin göstermeye çalıştılar

İngiltere'de yayınlanan Good Morning Britain (Günaydın Britanya) programının sunucusu Susanna Reid ise magazin gündemine bomba gibi düşen bu görüntüler hakkında "Kim Kardashian, dürüst davranmış. Bunlar halka gösterilmek için çekilmiş fotoğraflar değil. Kim Kardashian gerçekte tam da böyle görünüyor" demişti. Reid, Kardashian'ın "Muhteşem" göründüğünü de belirtti. 

Beni çirkin göstermeye çalıştılar

Fotoğraflar: FameFly.Net, AKM- GSI

23/06/2017 09:54
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: kim kardashian, susanna reid, kim kardashian selülit
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.