Beşiktaş yılın transferini yapıyor

ads ads ads ads
30/05/2015

ads
Beşiktaş yılın transferini yapıyor

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, Shakthar Donetsk'i başarıdan başarıya koşturan Mircea Lucescu ile anlaştığı iddia edildi. Yıllık 4 milyon Euro'ya ikna edilen Rumen teknik direktör, "Kulübümle anlaşın geleyim" dedi. Orman gelecek hafta Ukrayna'ya giderek Shakthar Başkanı Ahmedov ile görüşecek.

Başkan Fikret Orman, gelecek hafta Ukrayna'ya gidecek ve işi bitirecek. Rumen hoca ile el sıkışan Orman, Shakthar Başkanı Rinat Ahmedov da ikna edecek. Lucescu, 5 yıllık sözleşme imzalayacak. Yıllık 4 milyon euro alacak…

Başkan Fikret Orman, Vodafone Arena'ya Mircea Lucescu'yu getirmek için seferberlik ilan etti. Teknik Direktör Slaven Bilic ile yollarını ayıran Siyah-Beyazlılar, 100. yılın efsane hocası Lucescu ile her konuda anlaşmaya vardı. Bir hafta önce Ukrayna'da Rumen teknik adam ile bir araya gelen Başkan Orman, beş yıllık sözleşme önerdi. Siyah-Beyazlılar'ın bu teklifini kabul eden Mircea Lucescu, "Shakthar Donetsk Başkanı Rinat Ahmedov'u ikna edin. Ben seve seve Beşiktaş'a gelmeye hazırım" dedi.

YARDIMCILARI ZAGO VE İLHAN

Ahmedov ile görüşen Fikret Orman, ilk toplantıda "Lucescu'yu vermeyiz" cevabını aldı. Ama Başkan Fikret Orman, "Bir hafta sonra bir kez daha görüşelim" diyerek Rihat Ahmedov'dan randevu istedi. Ukraynalı başkan da bu isteği kabul etti. Mircea Lucescu da Ukrayna'daki savaş nedeniyle Shakthar Donetsk'ten ayrılmak istediğini Ahmedov'a iletti. Gelecek hafta bir daha Ukrayna'ya gidecek olan Fikret Orman, transferi kesin olarak bitirecek. Ahmedov'u ikna etmeyi kafasına koyan Beşiktaş Başkanı, Lucescu ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak. Rumen teknik adam, Siyah-Beyazlılar'dan her yıl için 4 milyon Euro alacak. Mircea Lucescu'nun yardımcıları ise Beşiktaş'ın efsane oyuncuları Antonio Carlos Zago ile İlhan Mansız olacak.

İLK BOMBA ADRİANO

Siyah-Beyazlılar, Mircea Lucescu'ya imza attırırsa ilk transferi de Shakthar Donetsk'ten olacak. Rumen hoca, Ukrayna ekibi ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Luis Adriano'nun alınmasını istedi. Beşiktaşlı yöneticiler, Lucescu geldikten sonra Brezilyalı forvet ile masaya oturacak. Bu sezon Shakthar Donetsk forması ile 31 maça çıkan Luis Adriano, rakip ağlara 21 gol gönderdi. 28 yaşındaki forvetin 11 de asisti var. (Vatan)

 

30/05/2015 16:15
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: BEŞİKTAŞ, Mircea Lucescu, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.