Beşiktaş'ta stoper harekatı 3 koldan sürüyor

ads ads ads ads
21/07/2016

ads
Beşiktaş'ta stoper harekatı 3 koldan sürüyor

Kara Kartal’da yönetici Umut Güner; Jeremy Mathieu ve Thomas Vermaelen’in peşine düştü. Barcelona’nın 2 yıldızını birden Beşiktaş’a getirmeyi planlayan yönetim, Gustavo Gomez için de girişimlerini sürdürüyor.



Teknik direktör Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda stoper hattınına en az yeni 2 isim kazandırmak için çalışmalarını sürdüren yönetim, Katalan devi Barcelona’nın savunmacılarına kancayı taktı. Sol bek transferi için menacer Ahmet Bulut aracılığıyla Adriano’nun peşine düşen yönetici Umut Güner’in, stoper takviyesi konusunda ise Barça’nın 2 yıldızı Jeremy Mathieu ve Thomas Vermaelen’le ilgilendiği ortaya çıktı. Transfer komitesindeki bir diğer yönetici Emre Kocadağ ile birlikte Barcelona’da bulunan Güner’in, bu 2 ismi Kara Kartal’a kazandırmak için yoğun çaba sarf ettiği bildirildi.

Gustavo Gomez haber bekliyor

Stoper transferi konusunda birçok isimle temas halinde bulunan yönetim Arjantin Ligi ekibi Lanus’un Paraguaylı savunmacısı Gustavo Gomez için de nabız yoklamaya devam ediyor. 23 yaşındaki futbolcu için kulübüne son olarak 5 milyon Euro’luk bir teklifte bulunan Kara Kartal’ın, Lanus’un belirlediği 7 milyon Euro’luk bedeli istediği seviyeye çekmeye çalıştığı konuşuluyor. Beşiktaş’a transfer olabilmek için çeşitli kulüplerden gelen teklifleri geri çeviren Gustavo Gomez’in de, tarafların bonservisi konusunda anlaşmasını beklediği ifade edildi.

21/07/2016 15:23
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Beşiktaş, stoper, Gustavo Gomez
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.