Beşiktaş'tan müthiş başlangıç

ads ads ads ads
08/02/2016

ads
Beşiktaş'tan müthiş başlangıç

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligi'nin 20. haftasında Gaziantepspor'u 4-0 mağlup etti.

Ligin 2. yarısını 2 hafta gecikmeli açan Beşiktaş, bıraktığı yerden devam ediyor. Siyah beyazlılar, Gaziantepspor engelini 4-0'la aşarak görkemli bir açılışı yaptı.

MAÇ GOLLE BAŞLIYORDU

Karşılaşma neredeyse golle başlıyordu. Henüz 14. saniyede Orkan Çınar'ın ara pasıyla savunmanın arkasında topla buluşan Larsson'un ceza sahasına girerek karşı karşıya pozisyonda yaptığı vuruşta, kaleci Tolga Zengin topu ayağıyla çıkartarak gole izin vermedi.

İLK YARIDA 2 GOL OLDU

İlk yarıda istediği kadar baskılı oyunu sahaya yansıtamayan Beşiktaş, aradığı golü 38. dakikada buldu. Sosa'nın pasıyla ceza alanının sol çaprazında topla buluşan Gökhan Töre'nin vuruşunda, kaleci Alperen Uysal'ın ellerinin arasından kaçırdığı top ağlara gitti. Golün moraliyle baskısını artıran Beşiktaş, 42. dakikada farkı 2'ye çıkardı. Sol tarafta Barış Yardımcı'nın hatalı pasında topu kapan İsmail Köybaşı, pasını Gökhan Töre'ye verdi. Ceza sahasına giren Gökhan Töre, penaltı noktası üzerinde uygun durumda bulunan Oğuzhan Özyakup'u gördü. Oğuzhan Özyakup, savunma oyuncularını çalımladıktan sonra yaptığı vuruşta topu filelere gönderdi.

GOMEZ 15. GOLÜNÜ ATTI

Beşiktaş'ın bu hızı 2. yarıda da kesilmedi. Rakip savunmadaki boşlukları iyi değerlendiren siyah beyazlılar, 61. dakikada Sosa'nın pasında Mario Gomez ile skoru 3-0'a getirdi. 70. dakikada bu kez İsmail getirdi, yine Gomez farkı 4'e çıkardı. Alman yıldız böylece ligdeki 15. golüne imza atmış oldu.

MAÇ EKSİĞİYLE 2 PUAN GERİDE

Karşılaşmayı da bu skorla 4-0 kazanan Beşiktaş, gecikmeli olarak açtığı ligin 2. yarısına görkemli bir giriş yapmış oldu. Bu galibiyetle puanını 44 puana yükseldi ve 2 maç eksiğile Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde yer aldı. Gaziantepspor ise 26 puanla 8. sırada kaldı. 

08/02/2016 09:57
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: beşiktaş, fenerbahçe
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.