Betül Demir: Kalpten yapılan müzik herkese ulaşır

ads ads ads ads
25/07/2015

ads
Betül Demir: Kalpten yapılan müzik herkese ulaşır

Betül Demir yeni single’ı ‘Sana N’olmuş’ ile karşımızda. Sıfır kilometre imajıyla artık daha seksi ve cesur. 

İlk kez seksi ve daha cesur bir klip çektiniz. Devir değişti Betül de mi değişti?

- Benim içimde seksi olmaya çalışmayan, gerçekten seksi olan bir kadın var. Bu klipte de normal hayatımdaki Betül’ü gösterdim.

Neden şimdi?

- Çünkü hiç doğru stilistlerle çalışmamıştım. İlk defa doğru bir modacıyla çalıştım: Derya Çopur. Onu Londra’da buldum. Kendini açmak için çabalamayan cool bir kadın ortaya çıkardık.

Dokuz yıldır müzik piyasasındasınız. Bir yerde kraliçeler, bir yerde prensesler ve pırlantadan daha değerli olduğunu söyleyenler var... Siz kendinizi nerede görüyorsunuz?

- Hepsi bir pazarlama. Kalpten yapılan müzik herkese ulaşır. İnsanlar albümümdeki bütün şarkıları konserlerde ezbere söylüyorsa bu söylediğin sıfatların benim için bir önemi yok.

Kadın popçular arasındaki kavga ve tartışmalardan, magazinden hep uzak durdunuz. Bunun sebebi konservatuar okumanın verdiği özgüven mi?

- Hayır. Pop müzik yapıyorsanız iki yoldan yürürsünüz. Ya kavga edip fark edileceksiniz ya da müzik yapıp... Ben zor olanı seçtim ve müzik yapıp fark edilmek istedim.

Dokuz yıldır sahnedesiniz. Çok tacize maruz kaldınız mı?

- Bunun yaptığın işle alakası yok. Her an her yerde tacize uğrayabilirsin ama ben sahnede erkeklerden çok kadınların tacizine uğradım.

O halde hiç lezbiyen bir ilişkiniz oldu mu?

- Hayır benim tercihim değil. Hep karşı cinsi çok sevdim.

Seksi kadın imajından sonra seks konuşma konusunda da tabularınızı yıktınız mı?

- Benim için seks konuşmak hiç problem olmadı. Bence seks herkes için çok önemli. Seks ruhların birleşimidir. Bunu sadece beden olarak düşünmemeli.

Bu müziğe yansıyor mu?

- Evet. Bu yüzden giderli değil aşkı çağıran şarkılar yazıyor ve söylüyorum.

Peki bunca yıldır aşk şarkıları söylüyorsunuz. Çözdünüz mü aşkın formülünü?

- Aşk beni ayakta tutan en sağlam sebeplerden biri. İyi ki de aşkı tattım.

En büyük aşkınız kimdi?

- Yaşadığım her aşk çok özeldi. Ama ‘Sana N’olmuş’u en son aşkım için yazdım. Aynı sektörden olmamız ve ikimizin de çok yoğun olması sebebi ile koptuk maalesef.

Sezen Aksu’nun büyük hayranıyım

1996’da bir yandan konservatuarda okuyorum, bir yandan ilk kez Bebek’te bir mekânda sahneye çıkıyorum. ‘Haydi Gel Benimle Ol’u söylüyordum. Gözlerimi kapadım. Şarkıyı söylemeye başladım. Gözümü açtığımda Sezen Aksu karşımdaydı. Tesadüfen bir alt kattaymış. Şarkıyı duyunca yukarıya çıkmış. Ardından bana her zaman destek oldu ve ne zaman şarkı istesem yardım etti. En son albümümde beş şarkısı vardı. 

25/07/2015 09:29
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Betül Demir
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.