'Beyaz atlı prens' canavar çıktı!

ads ads ads ads
27/10/2016

ads
'Beyaz atlı prens' canavar çıktı!

ABD’de genç bir kadın sevgilisi tarafından feci şekilde işkenceye uğradı.

ABD’nin Indianapolis şehrinde yaşayan 25 yaşındaki Carleigh Hager’ın, sevgilisi tarafından uğradığı işkence sonrasında dili ve kulağının bir kısmı koptu.

Erkek arkadaşı Ryan Cameron’a (26) ‘beyaz atlı prensim’ diye seslenen Hager, beraber gittikleri düğünde erkek arkadaşıyla çektirdikleri mutluluk pozlarını kişisel Facebook sayfasında yayınladı.

İddialara göre; düğünden dönüşte genç kadına saldıran Cameron, Hager’ın dilini kopardı ve kulağının bir kısmını ısırarak parçaladı. Başında korkunç yaralar açılan ve sol gözü görmeyen Hager, yaşadığı travmadan kurtulmak için psikolojik destek de almaya başladı.

ABD’li kadın saldırıya uğramadan önce sosyal medya hesaplarında, sevgilisiyle çektirdiği onlarca mutluluk pozunu yayınlayarak aşkını takipçileriyle paylaşıyordu. 

Sağlık uzmanlarının açıklamasına göre, genç kadının sosyal medyada mutluluk pozları verdiği onlarca fotoğraf paylaşması, yaşadığı yanılgının bir sonucu olabilir. Yetkililerin ifadesine göre, Hager’ın mutlu olmadığı halde kendini kandırarak tatmin etmek için böyle bir yol seçmiş olması muhtemel.

27/10/2016 16:35
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: işkence
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.