Bıçak zoruyla tecavüze 4 yıl hapis

ads ads ads ads
13/02/2016

ads
Bıçak zoruyla tecavüze 4 yıl hapis

Suna ERDEN

Kayalık alanda Rus kadına bıçak zoruyla tecavüz eden 17 yaşındaki sanık 4 yıl hapis yatacak

Girne’de Ekim ayında tüyler ürperten tecavüz olayının sanığı 4 yıl hapse mahkûm edildi. M.N.A (E-17) isimli sanık, denizden çıkan Rus uyruklu kadının boğazına bıçak dayayıp, “keserim” diye tehdit ettikten sonra kendisine zorla oral seks yaptırttı. Olay aylardır gizli tutulurken sanık hakkındaki karar dün açıklandı. Sanığın işlediği suçun toplumda infial yaratan bir suç olduğu belirtildi.

KORKUN TECAVÜZÜN KARARI AÇIKLANDI

Girne’de Ekim 2015 tarihinde meydana gelen tecavüz olayının davası dün tamamlandı. Girne’de denizden çıkan Rus uyruklu kadına bıçak zoru ile tecavüz eden M.N.A, hapse mahkûm edildi. Girne Ağır Ceza Mahkemesi’nde , “tecavüz ve darp” suçlarından yargılanan sanığın işlediği suçun infial yaratan ve toplumda tedirginliğe neden olan suçlar olduğu vurgulandı. Ağır ceza heyeti, sanığı oy birliği ile yargılandığı davalardan suçlu bulup mahkûm ettiklerini ve 4 yıl hapis cezası ile cezalandırdıklarını açıkladı.

KESERİM DİYE TEHDİT ETTİ

Girne’de Eziç restoran yakınlarında Ekim 2015 tarihinde meydana gelen olay şöyle gerçekleşti: Arkadaşı ile kayalık alanda alkol alan sanık M.N.A, o esnada denizden yüzdükten sonra çıkan Rus uyruklu G.K isimli kadına saldırdı. Yanındaki bıçağı G.K’nin boğazına dayayan sanık, tehditler yağdırdı , “istediklerimi yapmazsan seni keserim” şeklinde sözlerle ölümle korkutup kendisine oral seks yaptırttı.

OLAY GİZLİ TUTULDU

O esnada sanığın yanında bulunan arkadaşı korkup kaçtı ancak daha sonra geri dönerek olaya müdahale etti. Canını kurtaran G.K polise şikâyetçi oldu, sanık M.N.A tutuklanarak yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

ARKADAŞI TECAVÜZÜ GÖRDÜ, POLİSE ANLATTI

Soruşturma aşamasında sanık poliste tutuklu kalırken olay sır gibi basından saklandı.4 aydır cezaevinde olan sanık Girne Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandı. Duruşmalar esnasında sanığın olay günü alkollü olduğunu öne sürdüğü öğrenildi. Öte yandan olaya tanık olan arkadaşı da polise verdiği ifade de tecavüz iddialarını doğruladı. Aylardır süren duruşmalar dün karara bağlandı. Sanık, tecavüz ve darp suçlarından yargılanarak 4 yıl hapse mahkûm edildi.  

13/02/2016 10:51
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: TECAVÜZ, HABER, KIBRIS
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.