Binlerce Aleyna Tilki hayranı Gönyeli'ye akın etti

ads ads ads ads
19/10/2017

ads
Binlerce Aleyna Tilki hayranı Gönyeli'ye akın etti

Gönyeli Belediyesi’nin organize ettiği Gönyeli Gençlik Festivali dün start aldı. Gönyeli Belediye Bulvarı’nda dün saat 18.00’de başlayan etkinlikler akşam saatlerinde Türkiye’nin ünlü şarkıcılarından Aleyna Tilki konseri ile tavan yaptı. 

Binlerce Aleyna Tilki hayranı Gönyeli Belediye Bulvarı’nda düzenlenen konsere akın ederek Aleyna Tilki’nin şarkılarına eşlik etti.

Gönyeli Belediyesi’nin gençler için düzenlediği Gönyeli Gençlik Festivali’nde basketbol ve tenis turnuvalarının yanı sıra bisiklet gösterileri de yapıldı.

Cumartesi gününe kadar devam edecek olan festivalde Kuzey Kıbrıs ve Türkiye’den sanatçı ve gruplar sahne alacak; birçok turnuva ve DJ performansları da festivalde yer alacak. Festival 21 Ekim Cumartesi günü Teoman konseri ile tamamlanacak.

Gönyeli Belediye Bulvarı’ndaki tüm etkinlikler ücretsiz izleniyor, ayrıca, festival süresince belediye bulvarında gençlik meydanları oluşturuluyor, cafeler yer alıyor. Türkiye’den gelecek sanatçıların yanı sıra ülkemizin sanatçıları da konserler verecek. RAST, Frekans, Strange Union, Arda Gündüz, Fikri Karayel gibi sesler, festivalde konser verecek.

FOTOĞRAF: BAHADIR AYNA - HAVADİS

19/10/2017 11:38
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Aleyna Tilki
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.