Birbirlerini öldü bilen baba kız, canlı yayında kavuştu

ads ads ads ads
03/05/2017

ads
Birbirlerini öldü bilen baba kız, canlı yayında kavuştu

37 yıl birbirlerinden habersiz olan ve birbirlerini öldü bilen baba kızı, Kaybolan Çiçekler buluşturdu.

Fox’ta her sabah saat 10.00'da yayınlanan Kaybolan Çiçekler programında yaşanan büyük kavuşma dün hem stüdyodakileri hem de televizyon karşısındakileri göz yaşına boğdu. Biri Adana Tarsus’ta diğeri Antalya’da yaşayan baba kızın mutlu sonla biten hazin öyküsü 37 yıl önce yaşanan ‘aşk’la başladı. Tarsus’ta meyve bahçelerinde bekçilik yapan Hasan, Sevim’i kaçırdı. Sevim hamile kaldı. Ancak 7 aylık hamileyken Sevim, baba evine geri döndü. Hasan’la da bir daha bir araya gelmedi.

Sevim, bir kız çocuk dünyaya getirdi. Berna adı verilen bebek 19 günlükken bir aileye evlat olarak verdi. Hasan’a bebeğin öldüğü söylendi.

Berna, 14 yaşına geldiğinde ‘evlatlık’ olduğunu duydu. Ancak onu büyüten aile gerçeği Berna 34 yaşına geldiğinde itiraf etti. Bu süreçte evlenip, biri kız 3 çocuk dünyaya getiren Berna, ilk olarak biyolojik annesi Sevim Yalçın’ın izini buldu. Bir süre önce ölen anne, babanın adının Hasan olduğunu ve Karaman Ayrancı Köyü’nde yaşadığını söyledi. Ancak ne soyadını ne de nerede bulabileceğini söyledi. Berna, tüm aramalarına rağmen babasını bulamadı.

Kaybolan Çiçekler ’den yardım istedi. Ve bir mucize yaşandı. Berna'nın babasını bulmak için adım adım iz sürülürken, Pazartesi günü canlı yayına bağlanan İlhan Bağcı, “Hasan babamın dayısının çocuğu, 2 yıl önce ağabeyi Hüseyin, Hasan'ın kalp krizinden öldüğünü söyledi” dedi. Berna, hiç tanıyamadığı babasının ölüm haberiyle yıkıldı.

Kaybolan Çiçekler, baba Hasan'ın mezarını ve varsa Berna'nın kardeşlerini bulmak için araştırmalarını sürdürdü. Ve bir mucize gerçekleşti. Mezarı aranan babanın, akrabasının iddia ettiği gibi ölmediği, Adana Tarsus’ta yaşadığı ortaya çıktı.

Şuan 63 yaşında olan Hasan Küz'e ulaşıldı.Babaya kızının yaşadığı ve kendisinin onu aradığı söylendi.Yaşadığı sevinçle baba Küz bugünkü canlı yayında kızına kavuşmak için Kaybolan Çiçekler stüdyosuna geldi.Kızını ve torunlarını gören baba ve 37 yıldır babasını hiç görmeyen Berna arasında duygusal anlar yaşandı.Böylece Kaybolan Çiçekler 78 bölümde 39 kayıp bulmuş oldu.

03/05/2017 16:07
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kaybolan Çiçekler
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.