Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu resmen boşandı

ads ads ads ads
17/01/2017

ads
Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu resmen boşandı

Birce Akalay, eşi Sarp Levendoğlu ile barışacakları iddialarını boşa çıkarırcasına dün 10 dakika süren bir davanın ardından iki yıllık evliliklerini bitirdi.

Son zamanlarda bir dargın bir barışık süren ilişkilerini resmi olarak bitirme kararı alan Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu dün yollarını ayırdı. Çift 4 Ocak’ta avukatlarına vekalet vermiş ve boşanma işlemlerini başlatmışlardı. Bu arada ikilinin yeniden bir araya geleceği iddiaları dillendirilmiş ancak gerek Birce Akalay ve gerekse Sarp Levendoğlu kararından dönmemişti.

Sarp Levendoğlu, avukatına verdiği vekalette “şiddetli geçimsizlik nedeniyle evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı” gerekçesiyle, kendisi gibi oyuncu olan eşi Akalay'dan anlaşmalı olarak boşanmak istediğini belirtmişti.

DURUŞMA 10 DAKİKADA BİTTİ

Vekalet verildikten sonra eşine ait dövmeleri sildiren ve konuyla ilgili magazin basınında Levendoğlu’na göre daha fazla görünen Birce ve Sarp’ın davası dün görüldü. Mahkemeye avukatlarıyla beraber gelen Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu'nun duruşması 10 dakikada karara bağlandı ve çift resmen boşandı. Birbirlerinden herhangi bir maddi manevi tazminat ve nafaka talebinde bulunmayan ikili, boşanma kararının ardından farklı araçlarla adliyeden ayrıldı. 

17/01/2017 16:03
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Birce Akalay, Sarp Levendoğlu
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.