Birikim Özgür'den Önemli Açıklamalar

ads ads ads ads
30/07/2015

ads
Birikim Özgür'den Önemli Açıklamalar

CTP milletvekili Birikim Özgür,  CTP-UBP koalisyonundan Kıbrıs sorununun çözümüne kadar birçok konuda değerlendirmelerde bulundu. Özgür, babası Özker Özgür’ün en büyük hayalini ve en üzüldüğü günü açıkladı.

İşte Briikim Özgür'ün açıklamalrından satır başları

“500 milyon TL’ye yakın bir hibeyi siyaset iyi değerlendirememişse, iç dinamiklerimizin bu noktada devreye girmesi ve bunun hesabını sorması gerekir ki siyasette de taşlar yerli yerine oturabilsin”

“Siyasetçilerin başarısızlıklarını ya da basiretsizliklerini sendikalara mal etmek bana göre yanlıştır. Bu bir nevi softa şaşırtmacasıdır. Yapısal sorunları aşma sorumluluğu biz siyasetçilere aittir, sendikalara değil…”

“Bütçede 55 milyon TL olan ek mesai harcamalarında 80 milyon TL’yi aşıyorsak, pek çok alanda bütçede karşılığı olmayan harcamalar yapmamıza yol açan birtakım yapısal bozuklukları düzeltemiyorsak, günün sonunda Türkiye’ye avuç açar pozisyondan kurtulamayız”

“Tansu Çiller, “Sizin Konya ilinden ne farkınız var? Onlara yoksa size de yok!” diyerek karşılık vermişti Atun ve Özgür’e…”

KAYNAK: Haberal Kıbrıslı - Yurdagül ATUN - HABERİN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN 

30/07/2015 10:32
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: birikim özgür
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.