Bob Marley’in oğlu Mağusa'da konser verdi

ads ads ads ads
14/07/2016

ads
Bob Marley’in oğlu Mağusa'da konser verdi

Bob Marley’in oğlu Julian Marley, 20. Mağusa Kültür, Sanat ve Turizm kapsamında dün akşam sahne aldı.

Salamis Antik Tiyatro’da yer alan konserde, repertuarında ağırlıklı olarak kendi parçalarına yer veren sanatçı, Bob Marley’in şarkılarına da söyledi.

Gazimağusa Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Grammay Ödül adayı, roots reggae tarzı müzisyen, şarkıcı, şark yazarı, yapımcı ve yardım sever biri olarak tanımlanan Julian Marley, babası Bob Marley’e benzerliği ile dikkat çekti.

2 saati aşkın süre sahnede kalan Julian Marley, kendi şarkılarının yanında, Exodos, Afrika United Get Up Stand Up, One Love gibi efsane şarkıları söyledi.

BU AKŞAM BOZAN ORATORYOSU

Festival kapsamında, bu akşam Salamis Antik Tiyatro’da Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’nun Bozan Oratoryosunu, 18 Temmuz’da Salamis Antik Tiyaro’da Volkan Konak konseri, 19 Temmuz’da Othello Kalesi’nde İstanbul Meydan Sahnesi’nin Pijamalı Adamlar oyunu, 22 Temmuz’da Othello Kalesi’nde Tolga Erzurumlu konseri, 25 Temmuz’da Salamis Antik Tiyatro’da Koray Avcı konseri, 26 Temmuz’da Othello Kalesi’nde Süleyman Akosman A Chunk Of Funk konseri yer alacak.

28 Temmuz’da ise Salamis Antik Tiyatro’da Los Vivancos Flamenco topluluğu gösterisiyle festivalin finalini yapacak.

Pijamalı Adamlar Oyunu, Tolga Erzurumlu Konseri, Achunk Of Funk by Süleyman Akosman konseri 10 TL, Oğuzhan Koç, Volkan Konak ve Koray Avcı konserleri 20 TL ve Los Vivancos konserleri 30 TL ücretle izlenebilecek.

Festival biletleri Gazimağusa Belediyesi Halkla İlişkiler, Deniz Plazalar’dan ve etkinlik girişlerinden aynı fiyatla temin edilebilecek.

Festival ile ilgili ayrıntılı bilgilere Gazimağusa Belediyesi’nin internet sitesi www.magusa.org adresinden ulaşılabiliyor. 

14/07/2016 11:40
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: bob marley, Julian Marley
MANŞETLER

HK KÜLTÜR SANAT

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.